USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Трамп відмовився стати людиною року, хоча йому і не пропонували, - Time

25 Листопада 2017 22:40
Президент США Дональд Трамп заявив, що відмовився знову стати «Людиною року» за версією журналу Time, повідомляє УНІАН.

«Журнал Time подзвонив, щоб сказати, що мене, певно, назвуть «Людиною року», як і в минулому році. Проте в такому разі мені довелося погодитися на інтерв'ю і великі фотозйомки. Я сказав, що це не годиться і відмовився. У будь-якому випадку спасибі», - написав він у своєму Twitter-аккаунті.

Проте журнал спростував заяву президента про те, що йому пропонували знову стати людиною року.

"Президент помилково вважає те, яким чином ми вибираємо людину року. Time не коментує свій вибір до публікації, яка відбудеться 6 грудня", - йдеться в Twitter журналу.

Раніше повідомлялося, що журнал Time включив дочку президента США Іванку Трамп і її чоловіка Джареда Кушнера в список найвпливовіших людей світу 2017 року. У список також потрапили зірки Голлівуду Емма Стоун і Райан Рейнольдс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus