USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Три мікрорайони Луцька - тимчасово без гарячої води

2 Липня 2017 20:05
З понеділка, 3 липня, ДКП «Луцьктепло» через ремонт котельні призупиняє подачу гарячої води мешканцям 33-го, 40-го і 55-го мікрорайонів Луцька.

Про це повідомляє прес-служба «Луцьктепла».

Причина – зупиняється на планове відключення котельня на Карбишева, 2. Ремонтні роботи триватимуть аж місяць, бо це найбільша котельня Луцька.

У відомстві нагадують, що це зроблено відповідно до ст. 42, п. 8 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630, у зв’язку з необхідністю проведення у 2017 році профілактичного ремонту теплових мереж.

В інші мікрорайони поки буде подаватися гаряча вода. Наразі ПАТ «Волиньгаз» призупинило примусове припинення розподілу природного газу.

«Ситуація залишається критичною. Усе може налагодитися лише тоді, коли держава поверне гроші, що заборгувала за пільги та субсидії. А це – понад 130 мільйонів гривень. Ця сума дозволить Луцьктеплу розрахуватися із газопостачальними підприємствами», - йдеться у повідомленні.

Повний графік планових відключень тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Лучанин Показати IP 30 Червня 2017 16:32
Що скажеш, Європа!
ще не зовсім свідоми Показати IP 30 Червня 2017 20:27
По ходу,присутній кремлівський слід на вулиці Карбишева. Требу вулицю негайно перейменовувати на... на.. на.., а давайте не будемо придумувати ровера, перейменуємо на Бандьору. Гаряча вода з"явиться обов"язково.
Анонім Показати IP 30 Червня 2017 20:29
Як же дістав той волиньгаз
Луцьк Показати IP 1 Липня 2017 10:31
Та кому взагалі та гаряча вода (читай - вивалювання тисяч кубів газу круглий рік в повітря) потрібна? Бойлер чи проточний електронагрівач кожному - і суцільна вигода: 1) не треба платити дикий тариф - електрика дешевша; 2) РЕАЛЬНА економія енергоносіїв; 3) припинення залежності від постачальника послуги, уже ніхто не відключить гарячу воду "на профілактику" 4) Луцьктепло з Волиньгазом смокчуть "Рошенку". Яка краса, чи не так? В Німеччині в УСІХ нових будинках встановлюється або бойлер в підвалі, або індивідуальні в квартирах. Може досить з нас того пережитку совка за скаженим тарифом? Треба флешмоб провести - масово всіма мікрорайонами написати заяви про розірвання договору на подачу гарячої води, щоб вони вдушилися!
З бойлером до Луцьк Показати IP 1 Липня 2017 12:49
А чому лише "флешмоби" і "розірвання договорів"? Давай вже ритуальне спалювання договорів на центральній площі міста. А по суті - на відміну від газу, де альтернатив немає, з гарячою водою питання вирішується спокійно і без зайвих паперів. Купується і встановлюється бойлер, запірна арматура (щоб можна було перемикатись з бойлера на централізоване постачання гарячої води - бойлер наприклад теж зламатись може та техобслуговування потребує). І все - ніяких реєстрацій, змін в техдокументацію і подібного. Хтось заважає це зробити? Тільки от з економікою там все трошки не так, як вам видається. Не завжди це суттєво дешевше, ніж централізоване водопостачання (а за деяких умов, якщо неправильно підібрати об'єм бойлера та температуру в ньому - то і дорожче може бути). Хоча, залежності від щорічних "трьох планових і двадцяти шести аварійних відключень гарячої води" вже не буде - великий плюс.
Петро до З бойлером Показати IP 3 Липня 2017 00:28
Електричну проводку в будинку і кабелі з підстанції з силовим трансформатором сам, за свій рахунок заміниш? Будинок не проектувався під розумовозаторможених дятлів і "пЖиття по-новому"!
Просто до Петро Показати IP 4 Липня 2017 10:40
Тут торгаші товар пропихають, не звертай увагу на дураків.
Вода Показати IP 1 Липня 2017 13:42
кожен раз одне і теж. відключіть ту воду вже назавжди і все буде добре
33-ій Показати IP 2 Липня 2017 20:22
....ідіть в ..опу!!!!
котельня Карбишева Показати IP 2 Липня 2017 21:43
Я теж відпочивати маю.
Коля Показати IP 2 Липня 2017 23:40
Заголовок "тимчасово" дорівнює до 1вересня, як зазвичай. Плюс до всього норма споживання автоматом зростає на період відсутності теплопостачання, це для тих в кого немає лічильника на газ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus