USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Тризуб у небі над храмом поблизу Луцька. ФОТОФАКТ

24 Березня 2015 11:45
Фігурку з хмар, яка нагадує державний герб України, мали можливість побачити волиняни. Так, у вівторок, 24-го березня, у селі Маяки, поблизу Луцька, у небі над храмом з'явився тризуб.

Інформаційне агентство Волинські Новини отримало фотографії незвичної хмарини.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Анонім Показати IP 24 Березня 2015 11:49
Полікуйте голови..
Штефан, Луцьк до Анонім Показати IP 24 Березня 2015 12:48
Що ж то з нами буде? Я у шоці!
Дмитро Показати IP 24 Березня 2015 11:50
тризуб )))) ви зовсім вже подуріли ...
Вася Показати IP 24 Березня 2015 11:54
про Бога усі забули тризуби тільки в очах. А ще амулети носять сьогодні побачив на руці дівчаток запитав кажуть оберіг то що в Бога не вірите?
? Показати IP 24 Березня 2015 12:06
Чому стільки песимізму в коментарях? Просто хочеться і ПОТРІБНО вірити в добре, в мир, а ВІРА в те ,що все буде добре і налагодиться це важливо, як відомо думки матеріалізуться.
Я Показати IP 24 Березня 2015 12:07
звісно переможемо!)
Анонім Показати IP 24 Березня 2015 12:23
А чому не сказати, що це Свята Трійця, що просить до молитви і покаяння.
А вони тут як тут Показати IP 24 Березня 2015 12:24
Дивна реакція патріотів, українців чи простих громадян на хмарину у вигляді герба України. І всі троє один одному лайкнули. Можна дивуватись, радіти, захоплюватись або ставитись байдуже до цього. Але причин до жовчі і цинізму тут немає. Це як лакмусовий папірець. І ось вуаля. Мою віру Бога живить надія і сподівання на справедливий суд для всіх і за все. І те що він не омине навіть таких людей, які дрібно гадять без причини.
Які до А вони тут як тут Показати IP 24 Березня 2015 13:58
патріоти? та то ж рагулі, жадібні, зажерливі і вічно всім незадоволені.
Анонім Показати IP 24 Березня 2015 12:27
Або три братніх слов'янських народи.Україна, Білорусія, Росія.Америка для нас, як ,, двоюродного забора троюродный плетень,,.
E.O.S. до Анонім Показати IP 24 Березня 2015 12:30
Ти путінський троль!
Анонім до E.O.S. Показати IP 24 Березня 2015 12:36
З Путіним-нічого спільного.Маю голову на плечах і власне бачення ситуації.А ти є проплачений американський блазень.
антрополог до Анонім Показати IP 24 Березня 2015 13:08
Здогадуюсь, якого розміру твоя голова, мікроцефал. Свою таку я називаю головка.
Анонім до антрополог Показати IP 24 Березня 2015 14:48
Дійсно, за антропологічними вимірами твій мозок тягне тільки на головку.
таки так до Анонім Показати IP 24 Березня 2015 12:36
та які вони там патріоти - тролі звичайні. От якби там герб совка чи росії був - то вже співали б цілі оди. А хмаринка справді дуже подібна до тризуба. Слава Україні!
Анонім Показати IP 24 Березня 2015 12:33
Одне не дивно, що тризуб з'явився на православною церквою КП.Це ж єдина церква, яка ніяк не втихомириться.Проходить розброєння з двох сторін, а вона і далі до війни закликає, цькуючи при цьому весь священичо-монаший чин та вірних православної церкви МП.Слава Богу, що греко-католики трохи притихли.
українка до Анонім Показати IP 24 Березня 2015 13:13
А греко-католики тут до чого? Голову лікуй - весняне загострення.Може ще поможе.
Анонім до українка Показати IP 24 Березня 2015 14:50
Вони ж з првославними КП закликали до бою, били в набат, а не молилися за мир.
А лишня хромосома? Показати IP 24 Березня 2015 12:36
То три братні народи, один великий народ, вбивай хохлів, пшеків (також слов"яни - не забули?) чи малороси, фашисти , бульбаші, "бендери". Ми братні тільки з росіянами чи також з чеченцями, бурятами, комі, дагестанцями, татарами і т.д Ви вже самі для себе нарешті визначтесь довбні. Як можна одночасно робити і говорити взаємовиключні речі! Я розумію що людей різні погляди і переконання, але ж закони логіки і об"єктивної реальності для всіх одні.
?? Показати IP 24 Березня 2015 12:51
"Проходить розброєння з двох сторін, а вона і далі до війни закликає" -????? Анонім, ти з дуба впав, чи з підвалу виліз недавно? До війни якраз московські попи закликають, а їхній кирил навіть благословляє солдат на "священну війну проти України". Але ж тобі все одно - написав, рубля отримав, да? ВН, до вас вже не раз зверталися з проханням модерувати коментарі різних "анонімів" під новинами. У вас тут вже цілий розплідник тролів. Це ж компромат на Палицю, воно вам треба?
Анонім до ?? Показати IP 24 Березня 2015 13:15
Во время воскресной проповеди Денисенко сообщил, что «корень зла находится в тех людях, которые живут в Донбассе, и тех, которые находятся в Москве». По его мнению, «Донбасс — это веками украинская земля. И там жили и живут украинцы. А сепаратисты кто? Это люди, которые приехали из России и других республик Советского Союза или Российской империи, и поселились на украинских землях. И украинская земля радушно приняла их.» Сравнив с Иудой «неблагодарных» жителей Донбасса, несогласных с тем, что их убивают миролюбивые вековечные украинцы, Денисенко заявил, что он со своими сторонниками имеет «Божественное право защищать правду, свою свободу, свою землю и справедливый мир», на фоне чего убийство «сепаратистов» не является грехом. Совсем миролюбивая личность лжепатриарх Филарет.
Анонім до ?? Показати IP 24 Березня 2015 14:58
В кого інша думка-вата, троль, зрадник, людина Путіна і т.д.А може досить досить бути стадом.Кожна людина-індивідуальність.Чи всі мають думати однобоко, як при совку.Порошенко з Коломойським чубляться за держмайно, а вони тризуб в небі бачать.Зараз Посейдон за тризубом з'явиться.Скажуть знову, що це агент Кремля переодягнений з неба спускається.
Адмінам Показати IP 24 Березня 2015 13:00
Шановна адміністраціє! З метою запобігання діяльності тролів введіть на даному ресурсі можливість відправляти повідомлення дописувачів в спам іншими читачами (приклад "Цензор") Дане нововведення є досить дієвим, а адміністрацію сайту ніяким чином не звинуватять у цензурі чи заангажованості. Дозвольте коментування тільки після реєстрації. Обмеження к-сті операцій з одного IP, тощо. Все інформ. сміття за вас вичистять читачі. Важко не визнати очевидне, що ваш ресурс став розсадником тролів і своєю бездіяльністю ви опосередковано сприяєте інформ. війні кремля. Огидно читати провокативні, а деколи й відверто антиукраїнські коментарі( не проти влади, майдану і т.п. а саме проти українців, як нації і України, як суверенної держави взагалі), Їх завдання втягувати інших у безглузді суперечки, сіяти смуту, паніку, міжусобиці. Надіюсь більшість читачів зі мною згідні.
Анонім до Адмінам Показати IP 24 Березня 2015 13:26
Просил троллинг? Пожалуйста: Председателя комитета Верховной Рады Украины, члена «Народного фронта» Арсения Яценюка, руководителя комитета по вопросам культуры и духовности Украины Николая Княжицкого, власти Камбоджи объявили в международный розыск за изнасилование несовершеннолетнего лица.
Анонім до Адмінам Показати IP 24 Березня 2015 15:01
Дивись, щоб твої скарги в майбутньому теж не попали до корзини цензури.
екстрасенс Показати IP 24 Березня 2015 13:03
а зверху велика хмара схожа на орла що роззявив дзьоба і пазурі але схоже одноголовий орел - стервятник певне. а взагалі розгадка проста - україна у вогні війни а орел символ штатів що дадуть зброю. ніц доброго з того не буде а АРМАГЕДОН з давніх перекладів так і значить війна на землях Дону...
Заткнись до екстрасенс Показати IP 24 Березня 2015 14:07
Мессінг доморощений. Як ви вже всі задовбали своїм "шо то буде, всьо пропало, ціни, комуналка, грошей мало, всього мало". Тьфу, дістали!!!! життя лише одне, і другого ніхто не дасть, то й живіть, придурки,незважаючи на те що в нелегкий час довелось жити, а не квокчіть безкінечно.
скоро.. Показати IP 24 Березня 2015 17:48
коментар було видалено
Азаза Показати IP 24 Березня 2015 19:22
Бог з нами! Смерть Путіну!
..... Показати IP 1 Серпня 2016 00:09
мдаа. оце коментраі. завтра на девері якійськ знак появится будуть і там обціловувати дерево. Сатана намагається так гарно прикрасити це час. аби вірити. шо це правда всі думають Бог за Украіну. він проти війн . Бог неупереджений. йому всі до вподобт. цим світом править Сатана тому є такі проблеми в світі. но скоро як зверху написали буде Армагедон. це вже буде кінець злу. насилля . війни хвороби смерть. вже не буде.як написано в Біблііі в Даниїла 2:44 Тількі Божий Уряд {Царство) вирішить ці проблеми) і далі в Бібліі пише Ісаї 2 розділ з 2-4 вірші.як буде покладено кінець війнам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus