USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Цього тижня на Волині стартує сезон полювання на парнокопитних

25 Жовтня 2017 08:00
У суботу, 28 жовтня, стартує сезон полювання за ліцензіями на диких мисливських парнокопитних тварин – кабанів, козуль, оленів, лосів. Триватиме він до 31 грудня 2017 року включно.

Подія довгоочікувана для кожного волинського мисливця, пишуть у прес-службі ВОУЛМГ.

Та водночас попереджають: допускатимуться до полювання лише ті, хто має всі необхідні документи, передбачені статтею 14 Закону України «Про мисливське господарство та полювання».

Зокрема: посвідчення мисливця; дозвіл на добування мисливських тварин (ліцензія, відстрільна картка); відповідний дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю у разі її використання; паспорти на собак мисливських порід у разі їх використання під час полювання.

Полювати на копитних індивідуально дозволяється в усі дні тижня. Днями колективного та облавного полювання є субота та неділя.

Охорону мисливського фонду від браконьєрства і контроль за дотриманням мисливцями правил полювання, норм добування та техніки безпеки забезпечуватимуть рейдові бригади, до складу яких входять представники державної лісової охорони, мобільних рейдових груп, правоохоронних органів та єгерської служби користувачів мисливських угідь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus