USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку привітали тисячного туриста

19 Грудня 2013 16:14
У «Центрі туристичної інформації та послуг» Луцька привітали тисячного туриста

Директор КП «Центр туристичної інформації та послуг Ольга Лактіонова розповіла, що сьогодні, 19 грудня, в установи – «маленька перемога».

«До нас завітав тисячний турист, ми нагодували його апельсинами», - хвалиться пані Ольга.

Вона каже, що й лучани, й іноземні гості дуже задоволені роботою центру. Зокрема,клієнтам до вподоби вказівники, що допомагають зорієнтуватися тим, хто знайомиться з вулицями Луцька.

Загалом за 2013 рік послугами центру скористалися 2 тисячі відвідувачів. Серед них багато лучан. Так, тільки під час фестивалю «Бандерштат» безкоштовні екскурсії провели двом величезним групам охочих, по 60 чоловік у кожній.

Також показали обласний центр і чотирьом іноземним групам туристів.

Серед досягнень центру й сувенірна крамничка, у якій налічують понад 400 видів різних виробів, виготовлених руками народних майстрів Волині. Це і чашки, й футболки, і ручки з логотипами міста. На думку працівників установи, ці речі можуть стати гарними спогадами для гостей міста.

«Ми не говоримо про прибуток комунального підприємства, нам би вийти на нуль. Зараз на нашому балансі- 1,4 тисячі гривень. У міськраді обіцяли дати ще 21 тисячу», – зауважила керівник

Члени комісії одноголосно взяли звіт лучанки до уваги та побажали центру вдалої роботи
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus