USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У 2018 році в Луцьку планують відремонтувати понад 20 харчоблоків

22 Грудня 2017 19:00
Закладаючи бюджетні кошти на освітню галузь Луцька в бюджеті на 2018 рік не заклали кошти на ремонт харчоблоків, адже роботи можна вести лише в період канікул. Гроші на ці роботи мають намір передбачити під час перерозподілу бюджету вже від перевиконання.

Про це йшлося під час пленарного засідання 36-ої сесії Луцької міської ради 22 грудня.

Розглядаючи проект бюджету Луцька на 2018 рік, депутат Алла Надточій зауважила, що цього року відремонтували у школах та ДНЗ 20 харчоблоків, але в новому фінансовому документів на це немає фінансування.

Пояснюючи ситуацію, радник міського голови, депутат міської ради Ігор Поліщук відповів, що нині це безпідставно робити, адже гроші не можуть використовувати, коли триває навчання дітей.

«Я розумію, що в залі є відеокамери, працюють ЗМІ, але ці всі питання ми вже обговорили на бюджетній комісії і пояснили, що ремонт відбувається лише у період канікул. Тому в 2018 році ми відремонтуємо їх значно більше ніж в 2017 році, а кошти передбачимо під час перерозподілу бюджету вже з нового року», - розповів Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus