USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У чому інтерес Семена Семенченка щодо Волині

26 Серпня 2015 08:48
Народний депутат України Семен Семенченко сьогодні, 26 серпня, відвідає Луцьк. Як повідомляють організатори зустрічі, він приїде в обласний центр Волині, аби почути вимоги громадськості щодо прозорих кадрових призначень у лісовому господарстві області.

Нагадаємо, тимчасово виконувачем обов’язків начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства призначили Олександра Кватирка. Проти його призначення виступили громадські активісти Волині.

Нардеп також візьме участь у прес-конференції на тему «Ставлення громадськості до кадрових призначень у сфері лісового господарства в області». Розпочнеться захід о 17.00 у великому конференц-залі готелю «Україна».

Участь у заході візьмуть представники різних інститутів громадянського суспільства та громадських рад при профільних управліннях, які є ініціаторами проведення круглого столу.

Запрошені також представники влади та директори держлісгоспів Волинської області.

До слова, Семен Семенченко ініціював створити комісію при Кабміні, яка б вивчала питання незаконної вирубки лісів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Микола Показати IP 26 Серпня 2015 08:56
Пройдисвіт і хапуга буде нас вчити як правильно використовувати лісові ресурси, хай спочатку наведе порядок у себе на батьківщині Криму і Донбасі...
місцевий до Микола Показати IP 26 Серпня 2015 09:50
Правильно, Микола, бо я теж лісник.
Анонім Показати IP 26 Серпня 2015 09:33
Ліс, бурштин, митниця.... Нічого не пропустив?
лучанка Показати IP 26 Серпня 2015 09:40
Як легко зробити всіх хапугами! А про те, як Він першим створив легендарний добровольчий батальйон, забули? Для мене він справжній ПАТРІОТ!!! Дякуємо, що їде на Волинь!
Лера Показати IP 26 Серпня 2015 09:45
А у вас всі пройдисвіти і хапуги,ще про руку кремля забули,таке враження що нормальні украінці живуть в Канаді.
Анонім Показати IP 26 Серпня 2015 09:51
Вже всі їдьте , наводьте порядок бо самі не справимся. Чого це Семенченко до Волині? Всіх приймайте всіх. Та соплячна вас научить.
ПЕЧЕНЮК МИКОЛА ГО ВГ Показати IP 26 Серпня 2015 11:18
НА ВОЛИНІ Є СВОЇ НАРОДНІ ДЕПУТАТИ З НИХ І СПРОС ,А ЗВІДКИ ВЗЯЛИ ГРОШІ НА ВИБОРИ БІЙЦІ ДОНБАСУ В КОВЕЛІ,КОЛИ МІСЦЕВІ НЕ МАЛИ МОЖЛИВОСТІ НА РЕКЛАМУ І БАГАТО ЧОГО ІНШОГО ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ЦІЇЇ ЛЮДИНИ В ІНТЕРНЕТІ Є ,ЩО ПОДИВИТИСЬ.
До лучанки та Лери Показати IP 26 Серпня 2015 11:52
А Семенчеко дійсно аферист Ви почитайте уважно про його минуле,а думайте для чого він змінив прізвище, щоб дальше маніпулювати на свою кишеню. Як легко люди вірять АФЕРИСТАМ тому так живемо.
Анонім Показати IP 26 Серпня 2015 14:01
хай цей зрадник свого народу їде до себе додому на донбас і поспілкується з своїми сусідами вони його на шматки порвуть
ДО До лучанки та Лер до Анонім Показати IP 27 Серпня 2015 09:29
А скиньте но посилання де про його минуле пишеться... сумнівне. Тільки не авторства Заровної
Лісники Показати IP 26 Серпня 2015 14:25
в жодній області громадські організації не " піклуються " так лісом як на Волині. Приміром в львівському господарстві втретє призначили хапугу Дейнеку, і жодна людина не піднімала галасу. мабуть тому , що якщо приходить людина , аби зупинити розбазарювання лісу То всім буде туго, і дармові гроші не наповнять їм кармани. А скільки людей в громадській організації з освітою лісника - ноль. не булоб обідно якби люди хоч знайменшою лісовою освітою вимагали зміни керівників. отут і хочеться кричати - ГАНЬБА !!!!!
Quercus quercus Показати IP 26 Серпня 2015 14:44
Так-так, не так давно як в області оголошено 5-ий клас пожежної небезпеки. Другий день люди гасять ліс під Цуманню, загоряння по інших лісгоспах.Якраз вчасно стурбована волинська громадськість проплатила приїзд бойового комбата ділити посади. Директорам перед поїздкою на "слухання" перше треба заяву про звільнення написати за те, що залишать лісгоспи. ПАНЕ СЕМЕНЕ , ЇДЬТЕ НЕ В ГОТЕЛЬ, ЇДЬТЕ ПО ЛІСАХ, ПО СЕЛАХ, ПОПИТАЙТЕ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ, А НЕ СЛУХАЙТЕ ЦЕЙ БЕЗКІНЕЧНИЙ БРЕД !!!
Совість Показати IP 26 Серпня 2015 17:13
Люди зупиніться ,що ви робите скільки вже можна викликати гнів лісу .подивіться навкруги ліс горить він сам вже стогне від гніву бо хоче вже спокою невже така заманлива чи така прибуткова ця посада .чому нам на нашій Волині не дають спокою у виборі невже ми самі не можем навести лад у себе в домі Чому верховні мужі вирішують долі колективів не задумуючись кого звільняють чи призначають .Закони які діють в нашій державі вимагають повного знищення .Призначення на високі посади певно повинно відповідати фаху людини або хочаб маненького знання .Помилки допущеня сьогодні не виправиш просто .ліс не огірок не росте за літо Ми хочемо мати роботу ,гідну заробітну плату , дружній колектив без крис , ледарів і утриманців А керівників не лише вибраних за розмірок портфелю з яким він приїде до Києва а певне погодженого з нами .трудовими колективами !!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus