USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У чому проблема луцької маршрутки № 47

16 Березня 2017 08:16
Два перевізники чубляться за один маршрут, а страждають пасажири.

Про це стало відомо під час програми «Відкрите місто» на телеканалі «Нова Волинь» 15 березня.

Нагадаємо, у Луцьку зареєстрували петицію з проханням скасувати маршрут №47, а перевізника позбавити ліцензії. Автор петиції пояснює: перевізники випускають несправні автобуси, не дотримуються графіку та вимикають пристрої GPS-навігації

Зі слів заступника міського голови Сергія Григоренка, проблема на цьому маршруті полягає в тому, що на ньому працює два перевізники: АТП «Луцьк» і АТП 10701.

Відповідно до умов, на маршруті має бути 7 машин. Так, у одного перевізника 4 автобуси, у іншого – 3. Все б нічого, але перевізники вже судяться між собою за цей маршрут.

Зі слів посадовця, якщо ситуація не зміниться – виконком розглядатиме питання про розірвання контракту з перевізником і оголошення конкурсу на визначення нового. Адже скарг на маршрут №47 надходить чимало.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Махно Показати IP 16 Березня 2017 08:28
47 ніколи не сідаю. Є такі маршрутки що їдуть по всьому місту 30 км на годину. Як на велосипеді. Та ще і через все місто. Якщо кудись треба простіше пішки дійти.
Юля Показати IP 16 Березня 2017 09:28
Проблеми з маршрутом 47 треба вирішувати швидше, перевізники можуть судитися декілька років.....а людям треба добиратися на роботу і садок щодня. Складається враження, що нікому діла немає до проблем 47 маршруту. Маршрутки завжди повні, тому сказати що даний маршрут є нерентабельним - НЕ МОЖНА!.
ааа Показати IP 16 Березня 2017 09:58
ти диви, кажуть, що не рентабельні і не вигідні маршрути, а за маршрут чубляться)))))
Nf Показати IP 16 Березня 2017 10:58
31 маршрут теж, здається, одного і з тих перевізників, що й 47 і їздить, як йому захочеться, щоб добратись від зупинки біля Нової лінії на пр. Волі, треба виходити з дому за сорок -п"ятдесят хвилин, тоді точно потрапиш на маршрутку, а їхати тут 10 хв. То що це за гафік такий, у нас місто, обласний центр, чи глухе село? Чому б частину маршруток, які їдуть з Ковельської до старого ринку не пустити через Нову лінію, а далі по Набережній, як їде 47, а далі повз базар на пр. Волі? По відстані, а отже і по часу, це буде майже те саме, а по такому маршруту по дорозі ще три зупинки де могли б сісти пасажири - Нова Лінія, Наш край і на Набережній.
Марія Показати IP 18 Березня 2017 11:33
47 жахлива маршрутка...її чекати треба по пів години,їздять повільно,як черепахи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus