USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Найкращі знімки «астрономів-фотографів». ФОТОРЕПОРТАЖ

20 Червня 2014 17:00
Гринвіцька Королівська Обсерваторія разом з ВВС Sky та Night Magazine відзначає рекордну кількість учасників щорічного фотоконкурсу "Астроном - фотограф року".

заагалом роботи на конкурс представили учасники з понад 50 країн, - повідомляє «BBC-Україна».

На фото: "Ранкова зоря та Чумацький Шлях", автор Руне Йохан Енгебо:



Роботи на конкурс представили учасники з понад 50 країн.

На фото:"IC 443 туманність Медузи", автор Боб Франке:



Найбільш вражаюче фото в цьому особливому жанрі фотографії обирають вже шість років поспіль. "Зоряне небо над льодовиком Скатафель", автор Стефан Веттер:



На конкурс представлені найрізноманітніші знімки, на яких можна бачити і найвіддаленіші галактики, і фото нічного неба з нашої планети. На фото:"Сходження Венери", автор Ейнслі Беннет:



Змагання визначає найкращі роботи в чотирьох категоріях: Земля та Космос, Сонячна система, Далекий космос та Юний астроном-фотограф року. На фото: "Liberty Final", автор Ракібул Саєд:



Учасники конкурсу також можуть поборотися за декілька спеціальних нагород. Фото: "m20Trifid", автор Біл Хінг:



Змагання з року в рік стає дедалі цікавішим завдяки дедалі більшій кількості учасників, які хочуть представити свої фотороботи, каже співробітник Гринвіцької Королівської обсерваторії Марек Кукула, який очолює журі конкурсу. На фото: "Комета Лавджой", автор Абхінав Сінгхай:



Кожне фото - це свого роду творча знахідка та експеримент автора. На фото: "Ранкове сяйво над замком", автор Мартіна Гардінер:



До моменту оголошення переможців ще залишається чимало часу і журі продовжує розглядати роботи. Результати конкурсу організатори оголосять 17 вересня. На фото: "Зоряний шлях", автор Леонардо Аріза:



Роботи переможців представлять як окрему виставку. На фото: "Бухта Талмін", автор Мачей Віньярчик:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Штефан, Луцьк Показати IP 21 Червня 2014 11:00
Вражаюча велич і мудрість нашого Господа, який влаштував і утримує і рівновазі підвалини Всесвіту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus