USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У густонаселеному мікрорайоні Луцька – тротуари без твердого покриття

2 Травня 2016 10:56
На відсутність твердого покриття на тротуарах нарікають мешканці 40-го та 33-го кварталів.

Про це йшлося під час сьомої сесії Луцької міської ради 27 квітня.

Із запитом до міського голови звернувся депутат Олександр Лазука. З його слів, до нього зверталися громадяни, які скаржаться на повну відсутність твердого покриття на відрізку тротуару від торговельного центру «Глобус» до храму Миколая Чудотворця, також на розділювальній смузі на пішохідному переході та поряд з двома зупинками по проспекту Відродження аж до перехрестя з вулицею Максима Кривоноса. Ця ділянка важлива для мешканців усіх прилеглих вулиць, оскільки на ній розташовані зупинки, якими користуються усі мешканці прилеглих територій, усього кварталу.

У зв’язку із значними незручностями для мешканців густонаселеного мікрорайону міста, що швидко розбудовується, міського голову просять посприяти у викладенні бруківки на вказаних ділянках.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 2 Травня 2016 11:50
Знову дурять людей!? Викладення бруківки - це чийсь бізнес! Асфальтування - це теж плата комусь, але не залежна від інтересів міської влади. Якби бруківка була якісною і вкладали її теж якісно, то й питань в мене, власне, до неї б не було - нехай заробляють, бо йшло б на користь. А так зараз об ту бруківку можна ноги зламати, взуття зношується в декілька разів скоріше, ніж на асфальтовому чи бетонному покритті.
Мальвина Показати IP 2 Травня 2016 12:31
Что ты мелешь, пьяное полено...
небайдужа Показати IP 2 Травня 2016 19:02
А на Кравчука 16 18 20 асфальт в жахливому стані одні вибоїни і нікому й діла немає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus