USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У якій європейській країні оздоровлюються волиняни

11 Лютого 2014 18:12
Декілька сотень юних ковельчан упродовж 20 років оздоровлюються у Німеччині, інформують на сайті Ковельської міськради.

Понад 20 років між Ковелем та Барзінгхаузеном існують дружні взаємовідносини, особливо це стосується організації «Допомога дітям України». Завдяки їй кілька сотень наших дітей побували на оздоровленні в Німеччині.

Також налагоджені стосунки у сфері культури, спорту, зокрема колективи Ковеля неодноразово були учасниками святкових заходів у Барзінгхаузені.

У 2008 році навіть підписали Угоду про співпрацю між Ковелем та Барзінгхаузеном.

Керівник благодійної організації «Допомога дітям України» з Барзінгхаузена Лілія Бішофф зазначила, що громада міста-партнера стурбована подіями в Україні та висловлює підтримку українцям у їх Євроінтеграційних прагненнях

та сподівається на мирне врегулювання конфлікту.

Керівник благодійної організації повідомила, що нинішнім літом вони планують запросити на відпочинок у Барзінгхаузен майже 30 ковельських дітей пільгових категорій. На сьогодні ведеться підбір сімей, готується програма оздоровлення.

На це Ковельський міський голова Олег Кіндер пообіцяв пообіцяв всебічну підтримку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus