USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У ківерцівських лісах ловили браконьєрів

27 Лютого 2015 13:10
У ківерцівських лісах зафіксували спробу браконьєрства, - інформує Громадське.тв.

Про деталі правопорушення розповів інженер з охорони і захисту лісу державного підприємства “Ківерцівське лісове господарство” Віталій Вронський.

З його слів, близько 20 години вечора 24 лютого лісівники ДП “Ківерцівське ЛГ” отримали інформацію про те, що неподалік села Звози Ківерцівського району ведеться незаконне полювання.

Прибувши на місце події, охоронці лісу натрапили на авто, яке почало дуже швидко втікати. Лісівники викликали слідчо-оперативну групу. Уже з міліціонерами хлопці оглянули автомобіль. Там була виявлена рушниця, щоправда, у чохлі і під заднім сидінням. Окрім цього біля автівки був знайдений прожектор, який під’єднують до акумулятора автомобіля. Віталій Вронський каже, що такі засоби використовують часто для полювання на диких тварин.

Після обстеження авто та території, тушок вбитих тварин не було знайдено. Проте, “район села Звози багатий на диких кабанів”, – констатує інженер з охорони і захисту лісу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 27 Лютого 2015 13:25
Невже обійшлося без "пильного " правого сектору?! Як же це!?
123 до Анонім Показати IP 27 Лютого 2015 14:52
Правому сектору не до цих малих проблем адже вони "миють" бурштин в Маневицькому та Любешівському районах там цікавіше
222 до 123 Показати IP 27 Лютого 2015 18:14
вам ПС як кістка в горлі!!! а може САМООБОРОНА з мінтами кришує бурштин??? чомусь по Ковельському району ПС теж ловить браконєрів та заставляє оформляти справи мінтів.
додаток до вищевказа до 123 Показати IP 27 Лютого 2015 20:51
в кого є мотори 3.0 відгукнітся, на Любешівщині ще багато не знищених лісів, а заробіток ----------- Європа в шоці!
Анонім до Анонім Показати IP 27 Лютого 2015 18:16
у ПС два похорони за два дні а вам все похер тількі ПС має все оформляти та ловити. чому ви сидите і тількі язиком лепечіте а жоден нічого не робить????
Мисливець Показати IP 27 Лютого 2015 14:39
Прожектор ще використовують для підсвітки,наприклад звміна колеса в нічний час і т,д. Мозги Вронського, як досвідченого браконьєра працюють в вузькому напрямку і тут немає нічого дивного.
Анонім 2 до Мисливець Показати IP 28 Лютого 2015 19:03
Чому біля машини не було домкрата, якщо міняли колеса, але була рушниця?
Eger Показати IP 6 Березня 2015 09:23
В цьому селі живе дві сім'ї браконьєрів. Менти і лісники в курсі. Та і взагалі, ВСЕ село в курсі. Разом браконьєрничають. За рік кладуть 20-30 кабанів, немало оленів та іншої дичини. Хтось заїхав не на свою територію, а наш брат-українець поступив гідно: доложив своїм покровителям, а тим таке не подобається. Звіра в лісі вже і так дуже мало, а тут ще й зальотні якісь приїхали. От і спрацювали оперативно. Молодці, навіть камеру визвали. Але обломались трошки. А коли камази з дубом кожного дня з того самого лісу виїжджають, то і менти, і гаі-шники тільки руки потирають. А потім приїжджають за касою, побухати, постріляти, і мяса додому обов'язково ж треба. Менти, лісхоз і гаішники це самі круті браконьєри і криси, бо тільки криси з'їдають собі подібних))) Нічо, все одно прийде час росплати. СЛАВА УКРАЇНІ!
Shnaider до Eger Показати IP 6 Березня 2015 09:46
Згоден менти та прокурори за для розваги кладуть десяткі кабанів та іншої живності а ми на своїй землі не можим нічого. Діло втотальній корупції, що можна одним не можна іншим.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus