USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Княгининівській ОТГ шукають родини, які б прихистили волонтера зі США

9 Січня 2018 15:26
У Княгининівській громаді просять відгукнутися дві сім'ї, які б змогли б взяти на тимчасове проживання волонтера Корпусу Миру зі США. Строк проживання шість місяців.

Про це на сторінці «Княгининівська громада» у Фейсбук написав Сергій Ужегов.

З його слів, організація виділяє 1200 грн/місяць на весь період проживання.

Ужегов зазначив, що волонтером буде людина, яка пройшла конкурсний відбір у США, задачею якої буде навчати людей нашої громади англійської мови, сприяти розвитку органів місцевої влади, міжгалузевому співробітництву між громадським та приватним сектором.

«Прихистити волонтера - це чудова нагода вивчити чи підтягнути англійську мову, дізнатися про культуру та побут американців. Якщо є бажаючі, то прошу відписатись в коментарях або мені в приватні повідомлення», - пише волинянин.

Критерії щодо умов проживання волонтера в сім’ї:

- Приймаюча сторона пропонує на вибір дві сім’ї, які готові протягом щонайменше шести місяців приймати в себе волонтера. З цих двох сімей буде обрано ту, яка більш налаштована на гостинний прийом та відкрита до міжкультурного спілкування. Ми очікуємо, що обрана сім’я проживатиме в цьому ж помешканні та буде готова за потреби надати волонтеру необхідну підтримку.

- Сім’ї, які рекомендує приймаюча сторона, повинні мати гарну репутацію в громаді.

- На жаль, ані директор приймаючої організації, ані офіційний партнер волонтера не можуть пропонувати свої помешкання.

- Перевагу буде надано родинам, що складаються щонайменше з двох осіб, які проживають разом, але одноосібні сім’ї також будуть розглянуті. З-поміж двох родин обирається та, яка буде згідна прийняти волонтера незалежно від його віку, статі, етнічної або релігійної приналежності.

- Помешкання має бути розташовано в безпечному районі, близько до зупинки громадського транспорту, враховуючи наступні відстані (пішки):

щонайменше 5 хв. до найближчих сусідів;

не більше 30 хв. до магазинів та медичних закладів;

45 хв. до місця роботи (пішки або громадським транспортом).

- Волонтер повинен проживати в кімнаті, яка зачиняється зсередини на замок і має необхідний набір меблів та предметів побуту: (письмовий) стіл, як мінімум два стільці або крісло, настільну лампу, книжкову поличку, ліжко з матрацом, подушку, ковдру, гардеробну шафу та дзеркало.

- У волонтера має бути доступ до стаціонарного телефону, в ідеалі – в тому ж самому помешканні. В іншому випадку, найближчий стаціонарний телефон має знаходитися в п’ятнадцяти хвилинах ходьби від будинку приймаючої сім’ї.

- Приймаюча сім’я отримуватиме 1,200 гривень на місяць, як компенсацію за проживання в них волонтера.

- Корпус Миру очікує, що приймаюча сім’я буде щоденно пропонувати волонтеру одноразове харчування, витрати на яке компенсуватиме волонтер. Будь-які додаткові домовленості щодо харчування волонтер здійснює в індивідуальному порядку з родиною, в якій проживає.

Однією з вимог Корпусу Миру є наявність фотографій:

- будинку, в якому мешкає родина;

- кімнати, де проживатиме волонтер;

- ванної кімнати;

- кухні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
коля Показати IP 9 Січня 2018 15:54
до циган його заселити
Леонід Показати IP 9 Січня 2018 20:33
Дурень ти,Коля! І діти твої,на жаль,дурними виростуть при такому батькові...
Анонім Показати IP 9 Січня 2018 20:57
волонтера з США ? 1200 грн за місяць?? --- На жаль, ані директор приймаючої організації, ані офіційний партнер волонтера не можуть пропонувати свої помешкання??? які організації, такі і ціни! просто Зімбабве якесь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus