USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі батьки просять не закривати дитячу бібліотеку

22 Жовтня 2017 10:59
Батьки дітей, які відвідують бібліотеку-філіал № 3 в Ковелі на вулиці Степана Бандери, просять владців не закривати заклад. Відповідне колективне звернення вони надали депутату Ковельської райради Анатолію Корнійчуку.

Своєю чергою, Анатолій Корнійчук на початку сесії Ковельської районної ради звернувся із депутатським запитом до голови райдержадміністрації Віктора Козака з приводу функціонування бібліотеки, інформує Район.Ковель.

Депутат райради зауважив, що батьки виступають проти можливого закриття закладу і звертають увагу владців на норму чинного законодавства: згідно п. 4 ст. 20 Закону України «Про культуру» забороняється виселення закладів культури, у тому числі бібліотек, із приміщення без надання їм рівноцінного приміщення.

«Звернення підписали 99 батьків. Є чутки, що цю бібліотеку мають закрити. Чому, Віктор Теодосійович, звертаюсь саме до вас? Тому що за нашого спільного депутатства 5-го скликання за моєї ініціативи піднімалося багато питань по реконструкції цієї будівлі, виділялися кошти. Фірма, яка була наближена до вас, виконувала ці роботи. Тому сьогодні гріх, щоб ця робота змарнувалася», – мовив Анатолій Корнійчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus