USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Ковелі домоглися облаштування перехрестя на вулиці Черняховського

21 Червня 2018 20:54
У місті Ковелі спільними зусиллями громади, місцевої влади і депутатів-укропівців заасфальтоване перехрестя на вулиці Черняховського – Відродження, облаштовані зупинки громадського транспорту та підсипані дороги там, де ще кілька днів тому жодна машина не могла проїхати.

Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Депутат міської ради від партії УКРОП Ігор Пініс стверджує: «Проблема не вирішувалася тривалий час через бездіяльність ковельської влади».

«Тепер приємно бачити результати нашого гарячого і кропіткого діалогу з міською виконавчою радою. Більше півроку тому до мене звернулися жителі вулиці Черняхівського та прилеглих до неї вулиць, аби допомогти їм із ремонтом дорожнього покриття на перехресті із вулицею Відродження, – розповів депутат. – Частина дороги була ремонтована, а решта – настільки в жахливому стані, що подолати її могли лише автомобілі з підвищеною прохідністю і то не після дощу. Маршрутки навіть відмовилися курсувати за цим напрямком».

Ковельчани через несприяння влади у вирішенні проблеми навіть організували акцію «Кораблик до серця мера», під час якої дорослі і діти у найбільшій калюжі запустили десятки паперових корабликів та запросили міського голову разом з ними у гумових чоботях ходити до школи, садочка та автобусної зупинки через ями із водою, які тут замість доріг та тротуарів.

Широкий розголос у засобах масової інформації, активність громади та депутатів таки дали змогу достукатися до місцевої влади та подолати проблему. Тепер перехрестя уже асфальтоване, наразі проводяться роботи із налагодження якісного водовідведення, облаштовуються зупинки громадського транспорту.

«Приємно, що наша робота була не даремною, – зазначив Ігор Пініс. – Хочу подякувати за активну громадську позицію усій громаді мікрорайону Черняховського, а особливо укропівці Любові Волковій, людині рідкісної енергії та душевної сили. Тільки разом ми можемо усе!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus