USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Ковелі понищили щойно пофарбований дітьми майданчик

23 Червня 2017 18:23
Вихованці артстудії «СвітОк» під керівництвом викладачів взялись реставрувати скульптури казкових героїв в парку відпочинку ім. Лесі Українки у Ковелі. Діти з великим завзяттям та творчим інтузіазмом підійшли до роботи,не дивлячись на палюче сонце. Але яким було розчарування, коли на другий день більшість вже розмальованих фігур були зіпсовані брудними слідами взуття.

Про це у групі КовельLife на Фейсбуці написала Оксана Цип’яшук.

«Довелось переробляти по-новому та «освіжити» вже готові роботи. А найнеприємнішим виявився той факт, що батьки, споглядаючи процес розмальовування, підходять і садять своїх дітей(для фотосесій) на щойно відреставровані фігури.То звідки ж наші чада навчаться поважати чужу працю, красу? Зараз «Казкове містечко» сяє яскравими барвами в оточенні красивих і чарівних казкових персонажів. Але чи надовго?» - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus