USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі просять не встановлювати монумент героям поблизу бару

30 Червня 2016 10:05
Монумент для героїв у Ковелі, які захищали Україну, просять не встановлювати поблизу бару. Про це йдеться на сторінці газети Ковель сьогодні у мережі.

Депутат від фракції «УКРОП» у Ковельській міській раді Галина Стасюк під час чергової сесії просила колег спланувати встановлення пам’ятника «Борцям за волю України» у місці віддаленому від розважальних закладів, барів та ресторанів.

Галина Миколаївна озвучила звернення від матері бійця АТО, яка вимагає місцеву владу переглянути рішення щодо встановлення монументу для героїв, які захищали Україну.

Як відомо, уже неодноразово рідні АТОвців виступали проти встановлення пам’ятника поруч із закладом громадського харчування. Підтримали таку позицію й громадські активісти, представники Громадської ради при Ковельській міській раді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1234 Показати IP 30 Червня 2016 10:57
Такий памятник в Ковелі вже давно є. Це Меморіал Слави в центрі міста.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus