USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Ковелі шукають джерело забруднення Турії

28 Липня 2016 19:29
На сесійних засіданнях Ковельської районної ради неодноразово представники депутатського корпусу піднімали питання щодо загрозливої ситуації із екологічним станом навколишньо-природного середовища, - повідомляють на сайті Ковельської районної ради.

Передусім, це стосується збільшення кількості стихійних сміттєзвалищ та бездіяльності окремих сільських голів щодо боротьби з незаконним поводженням з твердопобутовими відходами. Останнім часом в засобах масової інформації почали з’являтись повідомлення про погіршення екологічного стану основної водної артерії Ковельщини річки Турії.

З огляду на це за дорученням та з ініціативи голови Ковельської районної ради Андрія Броїла, радник голови ради Георгій Корнієвський взяв участь у виїзному обстежені річки Турія.
Головний спеціаліст відділу Державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Державної служби безпеки харчових продуктів та захисту споживачів у Ковельському районі Оксана Яцин та фельдшер Державної установи «Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Ковельського міськрайонного відділу Ольга Шинкарук взяли проби води вниз по річці Турії до села Гішин на бактеріологічний і біохімічний аналізи.
За результатами лабораторних досліджень буде визначено екологічний стан річки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Швондер Показати IP 28 Липня 2016 22:21
Перевірте уср\не комо-хуй\мо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus