USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Любешові на виборах в ОТГ проти кандидата від УКРОПу готують провокацію

18 Жовтня 2017 13:04
Кандидату на посаду голови Любешівської об’єднаної територіальної громади, Любешівському селищному голові Василю Корцю, який балотується від УКРОПу, стало відомо з власних джерел, що проти нього готується провокація.

Про це інформує прес-служба волинського УКРОПу.

«Мене попередили: з 20 по 29 жовтня готується організація дорожньо-транспортної пригоди за моєї участі. Головна мета – звинуватити мене у виникненні аварії та у результаті «вибити» мене з передвиборного процесу», – каже Василь Корець.

Окрім того, за словами Василя Трохимовича, психологічний тиск здійснюють і на членів його сім’ї – сина, який має власну справу, та дружину, яка працює у пенсійному фонді.

Нагадаємо, до складу Любешівської ОТГ увійде 16 сільських рад, а це практично весь район. Головні претенденти на посаду голови – Любешівський селищний голова Василь Корець та голова Любешівської райдержадміністрації Олег Кух. Незважаючи на те, що Кух – представник БПП і у 2015 році став депутатом облради саме від цієї партії, балотується на голову ОТГ він шляхом самовисування. Та знехтував пан Олег прапорами «Солідарності» лише для загалу, адже на його підтримку активно «включили» адмінресурс.

Джерела УКРОПу повідомляють, що працівників лісгоспів, соціальних служб у робочий час ознайомлюють з інформацією щодо «правильного» кандидата Олега Куха. Після лікбезу людей змушують ставити підпис, який засвідчує, що вони голосуватимуть саме за Куха.

Читати більше: ГУНЧИК ТИСНУВ НА КАНДИДАТІВ НА ГОЛОВИ ОТГ, АГІТУЮЧИ БАЛОТУВАТИСЯ ВІД БПП, - НАРДЕП

Також, за інформацією місцевих, у Любешівському районі представники БПП почали платити за голоси виборців. Ціна за 1 голос – 200 гривень, повідомляють в прес-службі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
1 Показати IP 18 Жовтня 2017 23:32
11
Любешів Показати IP 19 Жовтня 2017 11:28
Нормальним людям завжди палки в колеса ставлять!!!
Просто мама Показати IP 19 Жовтня 2017 14:09
Мають гроші, хай платять. 200 грн лишніми нe будуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus