USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Любомлі наліпили близько 120 кілограмів вареників для бійців. Фото

17 Листопада 2016 08:58
У середу, 16-го листопада, на кухні Любомльського професійного ліцею небайдужі жителі району ліпили вареники, які відправлять в зону бойових дій.

Долучилися до благодійної акції майже два десятки господинь. Ліпили вареники й двоє учасників АТО Юрій Корольчук та Олександр Лисенко, - повідомляє КОРДОН.

«Колись для цих хлопців добрі люди готували їжу, а тепер вони куховарять для побратимів, котрі перебувають в гарячій точці країни», – зазначив очільник волонтерського руху Любомльщини Андрій Дем’янчук.

У той же час, паралельно з ними, вдома у вдови загиблого бійця Анатолія Федчишина волонтери готували пироги та картопляники.

Як повідомив Андрій Дем’янчук, вже у п’ятницю кулінарні вироби прибудуть в зону АТО. Зокрема в Авдіївку, Зайцеве, Широкине. Також туди повезуть особисті передачі для бійців з Любомльського району. Як розповів волонтер, оголошував про збір продуктів для атовців й отець Віктор, настоятель храму святого Архістратига Михаїла.

Прихожани та господині, які прийшли ліпити вареники, принесли консервацію, капусту, цибулю, картоплю та борошно. Дещо передали із Шацька.

Любомльчани запевняють, що подібні акції будуть проводитись й надалі.

Подібна акція не вперше відбувається у стінах навчального закладу. Зокрема, ще навесні кухарі та самі ліцеїсти наліпили для бійців декілька відер вареників, голубців, картопляників.

Крім того, смакотою підтримували волинських бійців і представники Маяківського НВК.

А свого часу, новий кулінарний проекту Луцьку запустили самооборонівці, аби урізноманітнити харчування бійців української армії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Листопада 2016 09:25
Руки мили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus