USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьк приїде Філарет

5 Червня 2014 16:05
У Луцьку перебуватиме Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет. Він очолить урочисте Богослужіння з нагоди храмового свята кафедрального собору Святої Трійці, повідомили у прес-службі волинської єпархії.

8 червня, неділя, 19.00 – зустріч Первоієрарха на соборному майдані, подячний молебень.

9 червня, понеділок, 9.00 – Божественна Літургія в Свято-Троїцькому соборі (відправу транслюватиме в прямому ефірі Волинська обласна державна телерадіокомпанія).

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл, духовна консисторія запрошують вірних розділити радість спільної молитви з Предстоятелем нашої Церкви, - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Лучанин Показати IP 5 Червня 2014 16:34
Коли вже до цього дядька доберуться? Чому ніхто не розслідує його махінації і його вбивства? Пропоную забрати його Мерседес з номерами "777" на користь Волинської армії.
Ти не прав до Лучанин Показати IP 5 Червня 2014 17:14
От на відміну від московських попів, він передав для армії і буса, і гроші, і іншу допомогу.
44 ДО АДМІНІСТРАТОРА до Ти не прав Показати IP 6 Червня 2014 10:59
коментар було видалено
44 ДО АДМІНІСТРАТОРА до 44 ДО АДМІНІСТРАТОРА Показати IP 6 Червня 2014 12:13
Анафема? Анафема! Анафема! Анафема!
Влад до Лучанин Показати IP 6 Червня 2014 20:23
а тебе коли заберуть на користь Волинської армії? )
Зіна Показати IP 5 Червня 2014 16:42
Вже будуть когось міняти!!!!!!!!!!
Лучанин Показати IP 5 Червня 2014 16:59
Знову почалось............"да ти.....", "да ми.........", "....агент кремля"....... Замість того щоб написати розумний коментар
Львівянка Показати IP 5 Червня 2014 20:43
Заздрю лучанам, які матимуть можливість бачити Філарета Це один із найсвітліших Патріархів України! Він мудрий і розважливий чоловік, дуже великий патріот. УПЦКП є однією з найбільших в УКраїні. Шкода, що є в нас багато невігласів, які нічого не знають про цю Божу людину і не прислухаються до його правдивих і щирих думок про Єдину Соборну Державу та Єдину Помісну Церкву.
Полішукам Показати IP 5 Червня 2014 22:21
Беріть приклад від львів’янки, якщо самі не здатні мислити. СОРОМ!!!
петро Показати IP 5 Червня 2014 22:35
Підтримую ЛЬВІВ'ЯНКУ. УКРАІНІ беумовно потрібна не тільки політична едність,а й релігійна,церковна. І Саме Патріарх Киівський та всіеі Руси-Украіни Філарет та вся УПЦ КП можуть зараз,саме зараз,об'еднати всі пастви під своім началом. Це буде таке зміцнення Украіни,яке дасть такий духовний злет украінського духу,едності націі,що і економічні проблеми будуть вирішені в лічені місяці. Адже саме святі Украіни завжди утримували едність,високий дух націі і благословляли на добрі діла цивільних владців,а на погані не благословляли,тому Янукович і кланявся Московському Патріарху,а ті завжди залежали від царів-генсеків-путіних і ім служили,і іх благословляли на будь-які іхні дурі. Ніякоі УПЦ МП не може бути в принципі-це просто абракадабра,брехня для обману простих украінських віруючих гречкосіів. Е Російська Православна Церква Московського Патріархату в Украіні і хай існуе-хто ходити туди буде? А ховання Московськоі церкви під''Украінську''-це війна з украінською націею,це те ж ,що зараз в Донбасі роблять терористи тільки в духовному плані. Слава Украіні.
Патріот Показати IP 6 Червня 2014 01:17
Геть самозванця з Волинської землі...Геть.......!!!! Я прихильник Єдиної Церкви, але не під керівництвом цього невігласа, лицеміра та брехуна.!!! Потрібна нова духовна особа без кримінального минулого та теперішнього, в яке всі прекрасно знають замазаний повуха пан Денисенко та його " команда", якби це було б не так то вже давно його "церква" була б визнана в світі, а так ми бачимо в Україні він зі шкури лізе а його ніхто й не шанує, навіть серед його оточення!!!! Тому що потрібно, щоб слова все таки відповідали і його діям, які нажаль є нікчемними !!! дійсно потрібно об'єднати нашу Державу!!!
44 петру Показати IP 6 Червня 2014 10:43
Послухай, друже. УПЦ МП - найчисельніша громада в Україні, її храми мають найбільше прихожан, у неї найчисельніші монастирі, в яких буває до півтисячі монахів. Не тільки гречкосії є прихожанами цих церков, а й багато освічених людей. А КП - то дитище гордості українців, які історії не знають і не хочуть знати.
44 петру до 44 петру Показати IP 6 Червня 2014 10:52
і ще про гречкосіїв. саме простий народ завжди свято беріз свою віру, а такі великі розуми - завжди сіяли розколи, вели людей на революції, впроваджували унії, силували простий віруючий народ кланятися Папі, тепер пестити Філарета. все - з "великого" розуму!
44 ДО АДМІНІСТРАТОРА Показати IP 6 Червня 2014 10:56
ви ж демократи, європейці!!! Чому видаляєте коментарі? що у видалених коментарях були ганебні, лайливі слова?? ось таку демократію і "правду" сієте! загляньте до своєї совісті - багато цікавого побачите. ганьба хероям!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus