USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку встановлення «лежачих поліцейських» - не на часі

14 Жовтня 2014 11:40
Не просити у міської ради встановлювати обмежувачі швидкості, а самотужки виховувати культуру водіння закликав лучан міський голова.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцького міського голови 14 жовтня.

Як повідомив заступник начальника відділу звернень громадян департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Сергій Назарук, в групу оперативного реагування «15-80» звернулися мешканці міста із проханням встановити обмежувачі швидкості («лежачі поліцейські») на вулиці Огієнка (ріг з вулицею 8-го Березня) через великий рух транспорту по вулиці Огієнка.

Своєю чергою, міський голова Микола Романюк зауважив, що так і знав, що лучани проситимуть встановлення лежачих поліцейських.

«Коли не було дороги, казали, що дорога така, що танком не можна проїхати. Тільки зробили вулицю 8-го Березня, вже зробіть лежачого поліцейського. Може, давайте залишимо ті ж самі ями, трохи підрівняємо, і буде суцільний лежачий поліцейський, і все нормально»,- зазначив міський голова.

На його думку, лучани самі повинні виховувати культуру водіння, впливати на своїх знайомих, адже там їздять, з його слів, переважно місцеві мешканці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вінстон Показати IP 14 Жовтня 2014 12:18
Який розумний наш міський голова що пі....ц!!! Якби його діти та внуки там гралися то давно з десть тих поліцейських поклав.
Дьодік Показати IP 14 Жовтня 2014 12:52
Може тойво... і голова нам не потрібен, а ми якось саменькі?
ДОК Показати IP 14 Жовтня 2014 19:02
ото і тбуду виходити зцеглиною,шоб виховувати культуру водіння,вже задовбали,особливо коли обганяють на перехресті і пішохідному переході...
Лучанка до ДОК Показати IP 15 Жовтня 2014 14:42
Підтримую. Точно, деколи так хочеться вальнути по лобову склу, особливо якщо з дитиною на пішохідному переході йдеш, а воно вискакує і тормозить з візгом прямо перед тобою посеред зебри...Добре, що дитина зі мною, а не сама переходила...
Вадим Показати IP 15 Жовтня 2014 14:28
В нас купа ідіотських перехресть, не кажучи про поліцейські. Міській владі на це пофіг і нафіг. Може ми якось і без цих нахлібників проживемо, саменькі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus