USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У луцькому басейні відновили подачу гарячої води

15 Квітня 2016 13:18
Відучора гаряче водопостачання вдалося відновити для СДЮШОР, де басейн відвідують сотні лучан.

Про це стало відомо під час прес-конференції заступника Луцького міського голови Юрія Моклиці 15 квітня.

Зі слів посадовця, навчально-тренувальний процес у басейні відновили сьогодні. Вчора ввечері розпочала роботу котельня. До вирішення проблеми долучилися перший заступник міського голови Тарас Яковлев та ДКП «Луцьктепло».

Нагадаємо, що нещодавно у Луцьку відзначили юних вихованців Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву, яким вдалося побити рекорд під час чемпіонату України з плавання.

Водночас, у зв’язку з припиненням газопостачання для ДКП «Луцьктепло» з 5 квітня роботу басейну зупинили. Лучани, які проплатили за абонементи, нарікали на те, що заняття не відбуваються, а кошти їм не повертають.

Як пояснив голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Юрій Волинець, за період, протягом якого не працював басейн, оплачені заняття перенесуть на інший час, тож лучани зможуть скористатися своїми абонементами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Бунда-Бу Показати IP 15 Квітня 2016 15:19
Ходила в 26 школу завжди. Там закрили басейн до осені, бо "нема гарячої води". З огляду на те, у якому стані басейн той (ржаве все, крани в душі не працюють, кабінок закритих нема, фенів для сушки волосся нема, шкафчиків для речей нема... А гроші деруть добре!!!!!!!!!!!! 45 грн за 1 відвідування.).... то думаю осінню туде сенсу йти не буде взагалі....
лучанка Показати IP 15 Квітня 2016 15:58
а в лікарнях воду не хочуть включити? чи басейн - важливіше?
Ольга до лучанка Показати IP 15 Квітня 2016 17:12
і те важливе і інше , просто тепер треба добиватись , щоб гаряча вода була всюди!
Вітя Показати IP 15 Квітня 2016 16:33
А людям не реба включити воду? Потім міський голова звітує як багато зробив а основне не може зробити -подати людям те за що вони заплатили. Це за тих говориться хто оплатив
здивований Показати IP 15 Квітня 2016 17:02
Це просто маразм-пологовий будинок,лікарні,дитячі садочки,військовий госпіталь,гереатричний пансіонат тощо-без гарячоі води,а басейн з водою,раніше ходили в баню митись,а тепер шановні лучани приодьте в басейн,для вас газу не має,а для басейну є,нонсенс.
Мама Показати IP 15 Квітня 2016 22:32
Так дійсно як так?!!!!В басейн треба,а в садочки ні?(((Це абсурд ,як садочки допускають до роботи. На що дивиться санстанції ?Яка санітарії з холодною водою ?!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus