USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У луцькому будинку дитини «Малютка» відбулася благодійна акція

25 Жовтня 2016 23:03
Бажання подарувати дітям любов, тепло та посмішки об’єднало людей 25 жовтня на благодійній акції «Бог у серцях», - інформує організатор акції Олена Бекеша. В гості до малечі сьогодні завітали добродії та долучилися партнери, завдяки яким благодійна акція стала незабутнім днем для малюків.

Слово «мама» - перше слово, яке ви почуєте, завітавши у Волинський обласний спеціалізований будинок дитини «Малютка». Саме тут перебувають немовлята та малюки від народження до чотирьох років, яким необхідна сім’я.

Творчий настрій у притулку створила художниця Алла Харчук. Вона провела арт-терапію для дітей: сьогодні розмальовувала стіни дитячої кімнати. Варто зазначити, що талановита художниця не вперше проводить арт-розпис стін будинку дитини. Аби хоч трішки прикрасити сірі будні обділених увагою дітей, пані Алла розмалювала актовий зал та створила казкову країну в спальних кімнатах маленьких діток.

Розфарбувати життя малечі вдалося на проведеній творчій годині. Дорослі та діти разом розмальовували кольоровими олівцями казкових героїв, вчили кольори та спілкувалися.

Гості притулку влаштували для малюків скромне, але справжнє шоу мильних бульбашок, що перетворили радісні емоції в шалену гру. Цей позитив варто відчути або хоча б побачити.

Як мало потрібно для щастя… Лише привітне слово, щирі обійми, батьківська турбота. Ну і яке ж дитинство без ароматних солодощів? Свіжу випічку та кондитерські вироби діткам подарувало одне з луцьких хлібопекарських підприємств.
Також на діток чекали приємні подарунки від учасників акції: одяг та іграшки, засоби гігієни, а на полуденок - свіжі фрукти і звісно смаколики.

Діти – майбутнє України. Організатори закликають кожного зігрівати любов'ю дитячі серця, об'єднувати зусилля заради світлого майбутнього. Для того щоб допомогти, не обов’язково потрібно бути заможним, можна просто принести одяг, який лежить давно в шафі; яблуко, яке виросло у вас в садку; або просто погратися з малюками та обійняти, адже їх ніхто не обіймає так, як ви своїх рідних дітей.

Знайте, йдеться у зверненні організаторів: чужих дітей не буває. Малюкам потрібна сім’я, опікуни, тато і мама. Вони чекають на Вас.

Координати дитячого будинку та телефон: м. Луцьк, вул. Короленка, 1, тел.: (0332) 723 031.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
космос Показати IP 25 Жовтня 2016 23:26
Бекеша з Натою молодці.щиро
віра Показати IP 26 Жовтня 2016 07:55
Молодці!!!
Тато Показати IP 26 Жовтня 2016 08:37
Завітайте будь-ласка на кравчука в центр реабілітації допоможіть там, стіни не малювались років 20, звернулись до фонду -Палиці -результату нуль.(це дійсно првда- результату поки нуль). Ніхто не допоможе цьому садочку навіть держава.
Ольга до Тато Показати IP 25 Лютого 2018 21:15
А де саме?
Алекс Показати IP 26 Жовтня 2016 09:51
Приємно що сьогодні є люди які небайдужі до життя цих ні в чому не винних дітей... Робити для цих діток свято справді благородно... Окрема вдячність керівнику студії "Світ творчих людей" Аллі Харчук за її уважність і доброту яку вона не раз показує своєю творчістю...
Громадянин 777 Показати IP 26 Жовтня 2016 13:14
Приємно бачити цих дітей усміхненими!!!
Василина Показати IP 3 Квітня 2018 01:18
Я хочу зробити приємне для діток розмалювати стіни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus