USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У луцькому парку планують встановити перевернутий будинок

8 Лютого 2017 08:31
Перевернутий будиночок в парку культури і відпочинку імені Лесі Українки хоче встановити один із підприємців.

Як повідомляє Конкурент, депутати міськради оцінили таку ідею, але додали, що проект потрібно доробити перед тим, як узгоджувати.

Так, 7 лютого відбулося засідання робочої групи з узгодження місць розміщення і функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Луцька. Депутати обговорили ідею встановити перевернутий будинок в луцькому парку.

Підприємець Василь Кухарський представив свій проект, пояснивши, що він буде виглядати краще, ніж його намалювали на малюнку-презентації. За його словами, всередині всі предмети побуту будуть перевернуті догори ногами, тому у відвідувачів буде виникати відчуття, ніби вони ходять по стелі. До того ж там розташують перевернутий акваріум і багато інших цікавинок.

Ідею підприємця депути сприйняли позитивно, проте їм не дуже подобається зовнішній вигляд перевернутого будиночка. Відтак, обранці громади заявили, що підтримають цей проект, коли автор покаже нормальну візуалізацію. Зокрема, зі слів членів робочої групи, будинок краще не розділяти на два будиночка, а зробити один, але більший.

Ідея перевернутого будинку далеко не нова. Такі музеї існують в усьому світі, зокрема, в Україні. Так, перевернутий будинок у Карпатах став першим таким архітектурним дивом в Україні. Знаходиться він у селі Поляниця, що в Івано-Франківській області. Знайти чудо-дім не складно, адже його побудували біля самої дороги на шляху до гірськолижного курорту Буковель. До речі, на будівництво житла пішло всього півтора місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Віктор Показати IP 8 Лютого 2017 09:10
Зробили б краще нормальний парк: з гарними деревами, а не хащами, з травяними газонами, смітниками, туалетами, без генделиків депутатських та з забороною розводити вогнища. І не потрібно тоді перевернутих будинків "як у всіх". Нашому люду, починаючи з депутатських перців треба спочатку свій мозок перевернути в нормальному напрямку та совість поправити.
котельня Карбишева Показати IP 8 Лютого 2017 09:18
Коли ви на мене хоч якусь копійку дасте .
Луцьктепло до котельня Карбишева Показати IP 8 Лютого 2017 09:34
да закрийся вже!
Гарійон Показати IP 8 Лютого 2017 09:25
Життя і так перевернуте з ніг на голову. То хіба як символ сьогодення. Але то все філософія. А буде все аж надто просто - ше одна торгова точка в парку .Голь на видумку хітра .
котельня Карбишева Показати IP 8 Лютого 2017 10:05
Дасте бабоси закриюсь може
Саша Показати IP 9 Лютого 2017 00:19
Я вважаю, хороша ідея з перевернутим будинком. Не всі мають змогу подорожувати...тому, дуже радісно, що наше місто розвивається. УСПІХУ ВАМ!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus