USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому парку вирує молодість. ФОТОРЕПОРТАЖ

29 Червня 2014 14:24
Центральний парк Луцька став містом розваг для малечі і дорослих. Тут можна пострибати на батуті, покататися на атракціонах, скуштувати смаколиків і придбати сувеніри.

Гуляння з нагоди Дня молоді відбувається у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки у Луцьку сьогодні, 29 червня.

Атмосфера свята відчувається вже при вході на центральну алею: малеча із задоволенням катається на поні, юні шумахери гасають на електромобілях. У повітрі витає аромат солодкої вати, якою залюбки смакують і дорослі, і малі. А для зголоднілих відвідувачів пропонують справжні українські вареники зі сметаною та шкварками, міцну і безалкогольну медовуху.

Святкує у парку і молодь 60-70-х років.


А в дитячому містечку «Мадагаскар» - цілковитий аншлаг. Зі слів батьків, вони ледве встигають за своїми чадами. Дітвора активно скаче на батутах, ганяється за мильними бульбашками, плаває на човниках, рибалить.

Вздовж центральної алеї народні умільці продають сувеніри і біжутерію. Тут можна придбати не лише традиційну символіку, а й прикраси для найменших.

Традиційно не оминає малеча і фонтани. Хлопці і дівчата навипередки стрибають у воду, інколи дістається і перехожим.

Зауважимо, що гуляння відбуваються культурно. У парку не видно людей, які розпивають спиртні напої. За порядком слідкують правоохоронці.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ін Показати IP 29 Червня 2014 18:16
Гарно цим діточкАм. Чудові яскраві світлини, щасливі діти щасливих батьків. А от у Слов"янську теж діти. Вони не можуть навіть спати вночі, бо на них сиплються снаряди , а у підвалах темно і страшно.Вони ніяк не можуть зрозуміти, чим вони завинили перед своєю країною, за що з ними так. Адже вони ніякі ні терористи, ні бандити. Та малеча, якої пощастило звідти вибратися,однаково морально, а дехто і фізично, травмована вибухами та жахіттям. І теж на спить ночами, не радіє вдень, адже у них вже немає декого з рідних, немає домівки, і хто знає, чи колись буде...
Анонім до Ін Показати IP 29 Червня 2014 19:36
правдиві слова.. і час поставить все на місце... виростуть діти беркутівців, і зрозуміють чому їхні батьки померли від рук героїв країни, виростуть і біженці, і теж мимоволі згадають, що держава їх не захотіла бачити громадянами ..... підростуть діти військових і спитають, за що і кого воював батько... але пройдуть десятиліття.... а скільки покалічених сімей та родин.... одному Богу відомо
Вихідний Показати IP 29 Червня 2014 19:54
коментар було видалено
Анонім до Вихідний Показати IP 29 Червня 2014 20:20
Так,сьогодні вихідний.Все правильно.Але для смерті і горя вихідних немає. Коли перед тобою два шляхи:"на ножі" або "на гілляки",то який шлях обрав би саме ти? Скакав би, щоб не потрапити на жодний і забув свою гідність? Мабуть, забув би. Інакше розумів би і не писав: "закопати і забути".
активіст Показати IP 29 Червня 2014 20:37
гарно дуже гарно життя триває!!!!!лише одне питання під час всіх заходів бачу лише одних і тих самих працівників міліції один навіть брав участь під час акцій протесту в обласній раді!І його слова міліція з народом - надала нам сили і впевненості що наші працівники МВС з народом
олександр. Показати IP 29 Червня 2014 20:45
Ви знаєте я був проти всіх заходів, що відбувались в місті!!!Та коли прийшов в парк то був вражений скільки було дітей, які щиро сміялись та насолоджувались святковим днем, можливо хтось і проти ціх розвах та нехай наші діти веселяться за ними наше майбутнє!!!!!!!!!Вони невчому невинні - це ми незмогли чи просто незхотіли щоб в нас було все добре! P.S. Доречі як недивно наша міліція спрацювала на належному рівні, сам став свідком як ціі працівники міліції, що на фото заспокоювали гурт молодих хлопців, що вели себе неадекватно.
Ірина до олександр. Показати IP 29 Червня 2014 22:21
А що тут такого дивного? Лікар робить свою роботу, продавець - свою, міліціонери - свою.Якщо не тулити скрізь політику, то можна досить непогано жити і співіснувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus