USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У Луцькому ЦНАПі стає все тісніше

11 Січня 2016 10:30
Розглянути питання щодо розширення Центру надання адміністративних послуг закликають Луцького міського голову.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 11 січня.

Луцькому ЦНАПу передають усе більше функцій, тож приміщення департаменту перенасичене, і в ньому вже відчувається брак місця. Про це Луцькому міському голові Миколі Романюку наголосив голова ОДА Володимир Гунчик.

Він зауважив, що департаменту передадуть частину функцій реєстраційної служби, а згодом – Державної міграційної служби. Водночас, приміщення ЦНАПу не може, з його слів, забезпечити надання відповідних послуг. Отже, потрібно розглянути питання про розширення Луцького ЦНАПу.

Нараду щодо використання приміщень ЦНАПів для функціонування органів Державної міграційної служби із залученням відповідних керівників – від міських голів до голів райдержадміністрацій він закликав виконувача обов’язків начальника Управління ДМС у Волинській області Івана Войцешука.

Якщо місцеві органи влади на теренах Волині не зможуть забезпечити належних умов для виконання ДМС відповідних функцій і передачі повноважень, результатом, на думку голови ОДА, може бути не децентралізація, а зворотна централізація.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Леонтій Показати IP 11 Січня 2016 10:45
ще передайте МРЕВ, бо корупція там перевершує розумні межі....
Анонім Показати IP 11 Січня 2016 11:29
Це можливо було передбачити. З'являться люди, які будуть реєструватися без потреби, а потім продавати чергу людям, які дійсно приїхали по справах.
Любарт Показати IP 11 Січня 2016 11:49
Будівля бувшого Волинського обкому Компартії України, де тимчасово знаходиться головний корпус університету, є найкращим варіантом для розміщення там Луцької міської ради з усіма її службами і, в тому числі, ЦНАПу. А університетський комплекс доцільно формувати на вул. Львівській. Одночасно відпаде спокуса торгувати університетською землею. Працюйте на майбутнє! А то міщанська дріб"язковість і недалекоглядність призведе до того, що столицею Землі Волинської буде місто Рівне.
лучанин Показати IP 11 Січня 2016 14:17
А що не можна ЦНАП розмістити в декількох спорудах? Не бачу проблеми.Тим більше можна розбити послуги по спопрідненості.
124--- Показати IP 12 Січня 2016 00:50
податкова хай потісниться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus