USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькому замку хотіли облаштувати кафе

2 Липня 2014 12:31
Міськвиконком хотів дозволити облаштувати тимчасову дерев’яну споруду, де торгуватимуть кавою і морозивом.

Відповідне рішення виносилося на розгляд міськвиконкому сьогодні, 2 липня.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк розповів, що кожного разу під час проведення фестивалів та концертів доводиться запрошувати підприємців, які б змогли продати відвідувачам води чи кави. А перший заступник міського голови Святослав Кравчук зауважив що замок – мертвий, бо попити кави чи придбати води в Старому місті немає де. А в ресторані «Корона Вітовта» - дуже дорого.

Однак, деякі з членів міськвиконкому запропонували винести споруду за межі замку Любарта, а заклад в центрі замку спотворить його. Мовляв, відвідувачі приходять до замку не посидіти в «літнику».

Натомість були пропозиції винести таку споруду за межі замку – на площу, або ж використати під кафе Стирову вежу чи «Кам’яницю», яка організував попередній керівник заповідника «Старий Луцьк» Тарас Рабан.

Рішення члени міськвиконкому не підтримали.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Всезнайко Показати IP 2 Липня 2014 12:32
Й*******ь?
Туристка Показати IP 2 Липня 2014 12:42
Сумніваюсь, що в цьому кафе були б адекватні ціни.
Міша Показати IP 2 Липня 2014 13:01
До смердючого ринку - 10 метрів Ні треба з замку зробити помийну яму Фу!
Анонім Показати IP 2 Липня 2014 14:01
Яка проблема ? Поїдьте в Кам'янець - Подільський замок і подивіться . Там навіть питання не виникає - звичайно треба в замку і води попити , і кави випити , і морозива з'їсти. Чим шановні чиновники переймаєтесь , блокуєте те , що давнО треба було зробити . Робіть - туристи і відвідувачі спасибі скажуть, ну а те що на санітарію і порядок треба потратитись то без питань , за це питайте . Думайте швидше, робіть , швидше а то вже зима скоро...
ЯЯ до Анонім Показати IP 2 Липня 2014 14:16
Треба організувати , так як в Кам"янці-Подільському замку, а не так, як організовував попередній керівник в "Кам"яниці".
Тима до Анонім Показати IP 2 Липня 2014 14:21
Осінню-зимою екскурсії в замок не припиняються, багато дитячих груп, то погрітись чашкою чаю з тістечком було б дуже доречно. Кав"ярня є навіть на території Зимненського монастиря, і чай там коштує дві грн., а смачнючі свіженькі булочки 2.50 грн., от можна і на території замку щось подібне відкрити з нормальними цінами, а не чергову дебільну обпивайлівку, з понтами і неадекватними цінами.
Отакіпироги до Анонім Показати IP 2 Липня 2014 15:03
А які проблеми, в музеї книги, в напів підвальному приміщенні де торгують сувенірами раніше на повну торгували і водичкою і газбулькою. навіщо городити ще кафетерій в середині.
Отакіпироги Показати IP 2 Липня 2014 15:01
Замок мертвий, тому що заповідником керує ледащо, якому простіше вигадати 100 виправдань ніж підняти сраку і щось зробити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus