USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцькому зоопарку - нові мешканки

25 Листопада 2015 10:07
Луцький зоопарк продовжує поповнюватися новими мешканцями. Тепер його відвідувачі зможуть побачити ще двогорбову верблюдиху Наpу та гімалайську ведмедицю Аміну. Їхнє поселення відбулося 24 листопада, - інформує «Волинський інформаційний портал».

Нагадаємо, відкриття реконструйованого зоопарку в Луцьку відбулося 18-го жовтня. Оновлений звіринець спричинив справжній фурор.

Директор Луцького зоопарку Людмила Денисенко розповіла, що тварин вони отримали від львівського «Лімпопо». Домовилися, що верблюд проживатиме у нашому місті мінімум п’ять років. Щодо ведмедихи, то відбудуться додаткові переговори.

Перетримка тварин є поширеною практикою. Якщо зоопаркам немає де тримати своїх тварин, то вони передають їх колегам. Тож верблюд і ведмедиха лишаються власністю львівського звіринцю, однак тішитимуть луцького глядача.

«Придбати таких тварин наш зоопарк не має фінансової можливості», - зізналася Людмила Денисенко. З її слів, попри це, працівникам зоопарку хочеться зробити звіринець цікавим для відвідувачів. Вона зазначила, що попри те, що збудували нове ведмеже містечко, наші бурі ведмеді вже впадають у сплячку і не виходять з барлоги.

«А гімалайці більш рухливі. Тому вирішили, що для експозиції вони будуть цікавими. А верблюд – це теж одна з мрій, дуже гарна велична тварина», - радіє директор Луцького зоопарку.

Також вона розповіла цікавий факт, що ще рік тому, відвідуючи «Лімпопо», фотографувалася із верблюдицею. Тоді ще обоє і не підозрювали, що Нара переселиться до Луцька.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ірина Показати IP 25 Листопада 2015 10:50
Молодці!!!!! Як класно ,що в нас такій гарний зоопарк тепер!!
Хлоп Показати IP 25 Листопада 2015 14:01
А чи перевірив пан Поліщук умови, в яких будуть мешкати нові тварини? Про що ж він буде говорити на першій сесії нової міськради завтра?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus