USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку безкоштовно показали «Століття Якова»

29 Квітня 2015 13:33
Виставу, створену за мотивами роману волинського письменника Володимира Лиса «Століття Якова», безкоштовно показали лучанам.

Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» ініціював такий перегляд, аби усі охочі змогли побачити історію великого кохання, яке головному герою твору вдалось пронести через усе, майже сторічне, життя. Варто зазначити, що усі квитки розійшлися через 4 дні після анонсування перегляду. Про це повідомляють у прес-службі Фонду «Новий Луцьк».

«Я багато чув про цей роман. На жаль, ще не встиг прочитати книгу. На попередні покази ніяк не виходило потрапити, тому коли дізнався, що у Фонді організували такий показ у мене не було жодного сумніву, що потрібно йти. Приємно, що у Луцьку роблять такі акції», - сказав Куцик Андрій, студент СНУ.



Керівник громадської організація «Янголята» Інна Гачукова зауважила, що подібні заходи дають людям можливість поринути у світ прекрасних почуттів.

«Такі перегляди вистав дають людям можливість розвиватись, а окрім того, відволіктись від рутини і подумати про любов, дружбу, віру та надію», - зазначила Інна.



Серед глядачів можна було зустріти і волинських волонтерів місії «Чорний тюльпан».

«Cтоліття Якова» - дуже цікавий роман нашого земляка Володимира Лиса. Події, показані на сцені, пояснюють нам, що тільки від нас самих і від наших вчинків залежить наше майбутнє. Хто не читав книгу - раджу прочитати. Читається на одному диханні», - зазначив Микола Собуцький.



Усі глядачі разом з героями співпереживали непросту історію кохання та вийшли з позитивними емоціями та хорошими враженнями від перегляду «Століття Якова».

«Мені рекомендували виставу знайомі та друзі. Казали, що то - одна з найкращих вистав у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка. Сьогодні мала можливість у цьому переконатися. Приємно здивована тим, що у Фонді організували таку хорошу акцію і надали можливість усім охочим відвідати показ», - зауважила завідувач ДНЗ №8 Смаль Людмила.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 29 Квітня 2015 17:05
Чому такий чудовий твір не захотіли перекласти в дружній Польщі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus