USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бійців АТО у Луцьку лікують методами нетрадиційної медицини

2 Жовтня 2014 22:19
Бійці АТО проходять лікування у реабілітаційному центрі у Луцьку. Тут їх безкоштовно лікують від спазмів, парезів і наслідків контузій.

Хлопці їдуть сюди зі всієї України, адже після повернення зі Сходу вони не можуть спокійно спати. Реабілітологи стверджують: лікування абсолютно безболісне. Допоміжні інструменти су-джок терапії – палички, голка і сірник. Саме ці речі та відверта ромова з травмованими бійцями допомагають відновити роботу людського організму, - повідомляє ІА ZIK.

Так, в одному з готелів обласного центру їм надають проживання і харчування, а професор медицини Олександр Харченко на волонтерських засадах допомагає їм повернути здоров’я , - повідомляє Громадське. Волинь.

У бійців всіх спільна проблема – після лікування у військових госпіталях, симптоми поранень ще довго нагадують про себе, не дають спати ночами.

Поранений в обличчя під час мінометного обстрілу на Луганщині сапер Артем приїхав на Волинь із Закарпаття. Двадцятирічний солдат воював на Сході недовго, втім, отримав серйозне поранення у щелепу. Попри травму хлопець, після повернення з АТО, не міг спокійно спати. Відтак, батько бійця вирішив лікувати сина з допомогою нетрадиційної медицини. Від волонтерів сім’я бійця дізналася про центр реабілітації у Луцьку. Активісти проплатили хлопцеві поїзду.

Артем каже, вже за два сеанси терапії відчув значне полегшення, повернувся спокійний сон.

«Після цієї терапії я став краще спати. Після того, як приїхав з АТО я не міг більше 4 годин спати, тепер – можу», – розповідає, військовий.

Про позитивні результати нетрадиційних методів лікування розповідає вже не один пацієнт центру. Зазначимо, упродовж останніх днів його почали відвідувати бійці із Києва, Харкова, Сум та Дніпропетровська.

Лікар каже, що такими методами рятував від болю хлопців і дівчат ще на Майдані у Києві. А нині свою роботу називає війною за Україну. Фінансує лікування і проживання бійців у Луцьку колишній пацієнт Олександра Харченка, який у такий спосіб пожертвував свої гроші на АТО.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus