USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – благодійна виставка-продаж творів діток з аутизмом

2 Квітня 2018 20:54
Всесвітньому дню поширення інформації про аутизм присвятили виставку-продаж творчих робіт юних лучан з аутизмом.

Виставка-продаж творчих робіт дітей та молоді з аутизмом «Умілі Янголята» відбулася 2 квітня в спортивно-розважальному комплексі «AdrenalinCity» у Луцьку.

Як розповіла член ГО «Спілка батьків інвалідів з розладами аутичного спектру «Янголята»» Світлана Осадча, спілку створили шість років тому, а нині до неї входять 34 родини, де виховують дітей з аутизмом.

Благодійну виставку-продаж творчих робіт дітей та молоді з аутизмом приурочили до Всесвітнього дня поширення інформації про аутизм 2 квітня. Виставку провели спільно з Луцькою міськрадою, яка допомогла з фінансуванням.

У рамках виставки-продажу представили роботи членів двох гуртків – «Умілі ручки», який проводять спільно з волонтерами Православного сестринства святих сестер-мироносиць, що створене при храмі Усіх Святих землі Волинської та гуртка образотворчого мистецтва, викладачем якого є Сергій Палій.

До допомоги організації долучилися гості виставки – представники духовенства, які давно підтримують спілку (громадська організація працює у приміщенні Волинської духовної семінарії на вулиці Драгоманова, там відбуваються заняття), міської ради, Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», який фінансово підтримує організацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus