USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку не вистачає людей для виявлення порушників правил паркування

26 Січня 2017 16:36
Складати адміністративні протоколи щодо порушення правил паркування наразі можуть лише двоє працівників КП «АвтоПаркСервіс». Підприємство зверталося до допомогою у департамент муніципальної поліції.

Про це йшлося під час 18 сесії Луцької міськради 25 січня.

Депутати розглянули проект статуту КП «АвтоПаркСервіс» у новій редакції. Нагадаємо, що доповнити пропонували пункт статуту щодо складання адміністративних протоколів. Рішенням виконкому працівників підприємства уповноважили складати такі протоколи, а Верховна Рада планує внести зміни до правил паркування, що дозволять на місці виносити постанови про штраф. Наразі працівники підприємства мають право на складання протоколів про адміністративні порушення за статтею 152, ч.1 та ч.2 статті 152 КУпАП (порушення правил паркування транспортних засобів).

Голова фракції «УКРОП» Ігор Поліщук поцікавився в заступника керівника підприємства Анатолія Носалюка щодо пункту, який передбачає складання адмінпротоколу працівниками підприємства або працівниками департаменту муніципальної поліції. Депутат запитав, чи уповноважені працівники «АвтоПаркСервісу» складати такі протоколи і чи достатньо працівників для того, щоб охопити всю територію міста.


Анатолій Носалюк відповів, що правила паркування, які у 2009 році затвердив Кабмін, надали можливість здійснювати фото- та відеозйомку порушень, а виконком міськради уповноважив працівників КП складати протоколи про адміністративні правопорушення. Зважаючи на те, що для цих потреб на підприємстві є лише двоє працівників, керівництво «АвтоПаркСервісу» звернулося зі службовою запискою до міського голови, просячи працівників департаменту муніципальної поліції. Очікують також змін до законодавства щодо паркування, що дозволять одразу накладати штрафну санкцію. Заступник керівника підприємства нарікає, що наразі з 22 місць на платній парковці з 10 не отримують плати, оскільки підприємці ринку «Пасаж» стверджують, що завжди там ставили авто і не платили.


У підсумку, депутати затвердили проект нового статуту КП «АвтоПаркСервіс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Луцьк Показати IP 26 Січня 2017 16:59
Де ПАРКОМАТИ?????
Лучанин до Луцьк Показати IP 26 Січня 2017 17:51
очі розуй, біля пішохідного переходу
Иван Показати IP 26 Січня 2017 17:25
Муниципалам не людей с мусором по подворотнях караулить нужно. Вот где непочатый край работы для муниципалов - фиксируйте, штрафуйте.........зачем всяким АвтоПаркСервисам доверять сей серьёзный вопрос, ПаркСервис пусть сервисом занимается
11 до Иван Показати IP 26 Січня 2017 18:03
Я теж згідний тут він хоч грошенят підзаробить . А хай луцьк і дальше засмічується, лад наводимо там де гроші є ,а там де нема і так сайдет. Для туристів буде що показати ,справжня Європа. Але хоч не приховують молодці.
Alex Показати IP 26 Січня 2017 18:21
ТОді зробіть онлайн сервіс, куди можна скидати детальні фото машин правопорушників і місць де порушували, а там вже й листи щастя розсилати :) і все буде хватати....
222 Показати IP 26 Січня 2017 20:56
То це директор, заступник і два бухгалтера керують двома працівниками... Шикарна контора, ті всього нароблять. Правильно роблять, що неплатять таким Носалюкам менше вкрасти буде.
Активіст Показати IP 26 Січня 2017 21:21
А чому безкоштовно не паркують? Чи лад міська рада наводить там ,де можна заробити гроші ?
лучанин Показати IP 26 Січня 2017 22:04
пора повністю змінити хоча б керівництво парксервісу там одні крадуни і брехуни, один Носалюк чого вартий, такі гучні проекти розпочинають, а закінчується все як завжди, ще дозвольте їм штрафи накладати, повірте казні міста не прибавиться а цей нагребе і з жертовним виглядом звітуватиме як вони кинуті напризволяще.
до лучанин Показати IP 26 Січня 2017 22:17
Да цей великий стратег накерує. Йому ще на пенсію мудаку не пора?
? Показати IP 26 Січня 2017 22:42
Що ви хочете -Радянські прапорщіки бувшими не бувають...
222 до ? Показати IP 27 Січня 2017 12:11
то за які заслуги його тримають, скрізь гонять, а він вспливає на ласих до грошей посадах.
911 Показати IP 26 Січня 2017 23:05
Правильно що не платять . Розвели бандюків в пагонах .в яких одні гривні в очах світяться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus