USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На луцькому борошні буде символіка міста

21 Листопада 2014 07:00
Символіку Луцька дозволили використовувати підприємцю протягом 10 років, зокрема дозвіл дали на використання зображення В’їзної вежі Луцького замку у зовнішньому дизайні упаковки на борошно.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міської ради вчора, 20-го листопада.

Так, у Луцькраду звернулося за погодженням використовувати символіку Луцька при здійсненні підприємницької діяльності товариство з обмеженою відповідальністю «Волинь-зерно-продукт».

«Це - не туалетний папір, можна погоджувати», - зауважив Луцький міський голова Микола Романюк.

Члени виконкому підтримали прохання бізнесу й погодили використання зображення В’їзної вежі Луцького замку у зовнішньому дизайні упаковки на борошно на період до 19.11.2024 року.

Нагадаємо, раніше на Волині виник скандал через використання символіки на туалетному патері. Тоді волинський підприємець Сергій Мельник свої дії пояснив так: «У 2009 році я розпочав свою підприємницьку діяльність і вирішив, що займатимусь виробництвом санітарно-гігієнічної продукції. Я сам волинянин і ніколи не міг подумати, що роблю щось антиморальне. Я дав робочі місця, виробляю екологічно чисту продукцію і її не обов’язково прив’язувати до унітазу», - заперечував звинуваченням підприємець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Іванович Іванов Показати IP 10 Грудня 2014 20:02
Пане Голово Луцької міської ради порадьте ТзОВ "Волинь-зерно-продукт" розрахуватись з їхніми партнерами за надані ними послуги. Не все так гладко у ТзОВ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus