USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку дітей-сиріт хотіли ошукати на 30 тисяч

4 Жовтня 2014 09:00
Студентам-сиротам виплатили 30 тисяч гривень завдяки втручанню прокуратури міста Луцька.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Згідно з повідомленням, прокуратура міста Луцька перевірила дотримання вимог законодавства про професійно-технічну освіту та забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в діяльності Луцького вищого професійного училища.

З'ясувалося, що в порушення вимог Закону України «Про професійно-технічну освіту» цьогоріч не працевлаштували двох випускників училища з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

36 таким учням навчального закладу, попри вимоги законодавства, не виплатили допомоги при працевлаштуванні та для придбання навчальної літератури і одягу.

Задля усунення цих порушень прокуратура міста Луцька було внесла подання директору Луцького вищого професійного училища.

Наразі завдяки прокурорському втручанню права дітей поновлені, їм виплатили 30 тисяч гривень належної за законом допомоги.

Двох винних у порушеннях прав дітей посадових осіб училища притягнули до дисциплінарної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus