USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку для бігунів хочуть прокласти спеціальний маршрут

9 Вересня 2016 14:05
Луцьким любителям бігу хочуть дати можливість тренуватися. З огляду на це навіть пропонують прокласти спеціальний маршрут «без автівок».

Про це стало відомо 9 серпня під час прес-конференції, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Зі слів заступника Луцького міського голови Юрія Моклиці, як варіант розглядають створення маршруту, який проходитиме вздовж Стиру: від Київського майдану, вулицею Глушець через парк і Старе місто – під мостом на Данила Галицького через заплаву – під міст на Ковельській і на Шевченка. Цей маршрут у жодному місці не перетинається з потоком автотранспорту.

«Ясно, що це не на рік-два завдання, але це потенціал. Я думаю, що ми вже з наступного року почнемо працювати над ним. У першу чергу в частині парку і Старого міста, а далі будемо малювати проекти, рахувати. Хоча б для початку якийсь бюджетний варіант, спочатку розчистити, десь-там підсипати і поступово вже якось зміцнювати тверде покриття», - поділився планами Моклиця.

«Це поки що на рівні ідеї. Я пройшовся тим маршрутом, тобто ідея підкріплена візуальним уявленням. А далі – проекти і інфраструктурні видатки, щоб це реалізувати», - зазначив заступник мера.

Нагадаємо, 11 вересня у Луцьку відбудуться легкоатлетичні змагання «Лучеськ півмарафон 2016».

Забіги проводитимуться вулицями Луцька за маршрутом: від перехрестя вулиці Паркової та проспекту Волі до перехресть проспекту Волі та вулиці Задворецької - вулиці Клима Савура - вулиці Івана Огієнка - вулиці Шопена – проспекту Волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 9 Вересня 2016 15:45
Давно пора! І всі естафети перенести туди, відразу всім стане легше дихати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus