USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку - ДТП, мікроавтобус врізався у вантажівку. Оновлено

27 Грудня 2017 09:28
На вулиці Героїв УПА у Луцьку трапилася аварія. Постраждав водій мікроавтобуса. Рятувальники були змушені вирізати чоловіка з авто. Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

У коментарі виданню інформацію про ДТП підтвердили у прес-службі патрульної поліції Луцька.

Зокрема, як повідомили у прес-службі патрульної поліції, о 08:40 екіпаж отримав повідомлення про ДТП з постраждалими на вул. Героїв УПА, буд.74.

Згідно з попередньою інформацією патрульних, водій автомобіля Мерседес Спрінтер, 1993 року народження, здійснював обгін та його автомобіль в момент маневру занесло. Мікроавтобус зіткнувся з припаркованим автомобілем "МАН", який знаходився на зустрічній смузі руху.

За станом на 9. 25 вулиця перекрита.

Тим часом, як повідомили у прес-службі ДСНС Волині, на місце ДТП виїжджали 2 екіпажі рятувальників. За допомогою гідравлічних інструментів рятувальники дістали водія з понівеченого мікроавтобуса, кінцівки якого затисло, чоловік не міг самотужки вибратися. Водія передали до рук медиків. Окрім того, працівники ДСНС попередили ймовірне займання пального, яке розлилося на дорозі.

Як додали у прес-службі патрульної поліції, у водія-винуватця, якого вирізали з мікроавтобуса, згідно з попередньою інформацією, травмовані ноги, у пасажира - забої голови, садини, гематоми. У водія припаркованого авто медики констатували травму правої ноги, розсічення м’яких частин нижче коліна. Всіх постраждалих доправили у Луцьку міську клінічну лікарню №2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Марина Показати IP 27 Грудня 2017 10:23
Не дай Бог нікому. Але знову укрбляхи рулять. Але ж ні, писаки напишуть що винний автодор , світлофор або погодні умови.
ДЛ до Марина Показати IP 27 Грудня 2017 10:41
Про?мандовка на литовській реєстрації???
Мандарина до Марина Показати IP 27 Грудня 2017 13:00
А ти де реєстрацію буса бачила, екстрасенсорна?? Я таких бусів вже декілька на бляхах бачив
Очевидець Показати IP 27 Грудня 2017 10:35
Винні лише ВЕЛИКА швидкість та повне ігнорування приморозку на дорозі. Голову треба мати, а ви як ті діти - за бляхи тільки мови.
Не бляхар Показати IP 27 Грудня 2017 11:01
Бляхарів на?ер з нашого життя.
Бляхар до Не бляхар Показати IP 27 Грудня 2017 12:09
Канешно, бляхи завжди винуваті, нах?ер тебе з нашого житя. Патріох хрєнов . п?здуй в АТО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus