USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У луцьку гімназію прийдуть демобілізовані бійці АТО

18 Листопада 2016 16:16
Громадське формування «Варта порядку» ініціює серію зустрічей наших героїв, демобілізованих бійців АТО з учнями загальноосвітніх шкіл міста з метою виховання молодого покоління на почуттях відважності, єдності та патріотизму.

У вівторок, 22 листопада в луцькій гімназії №4 ім. Модеста Левицького відбудеться зустріч учнів з демобілізованими воїнами – учасниками АТО.

Про це йдеться на офіційному сайті луцького громадського формування «Варта порядку».

Павло Ковальський та Ігор Заікін розповідатимуть юнакам і дівчатам про свій бойовий шлях, про будні військових на передовій, про те, як важливо бути професіоналом у будь-якій справі, а особливо – військовій, дадуть відповідь на всі запитання учнів.

Як розповідає голова ГФ «Варта порядку» Олександр Тиводар, такі зустрічі виховувати справжніх партіотів і захисників України.

«Ці зустрічі сприяють вихованню у дітей почуття відповідальності за долю країни, дають змогу відчути свою причетність до подій сьогодення, виховують повагу до мужніх захисників нашої Вітчизни», – переконаний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Якщо Показати IP 18 Листопада 2016 18:29
ще будуть розказувати ПРАВДУ ціни не буде в базарний день

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus