USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку хочуть брати гроші за в’їзд у Старе місто

29 Жовтня 2014 15:45
У Луцьку розробляють документацію, аби в Старе місто зробити в’їзд для легкових автомобілів платним. Такі зміни, запевняють депутати, принесуть прибуток на мільйони гривень.

Про це йшлося під час 65-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 29-го жовтня.

Так, депутатам подали проект рішення «Про внесення змін в додаток до рішення міської ради від 05.03.2008 №24/8 «Про затвердження Положення про порядок організації, функціонування та експлуатації місць паркування автотранспорту і справляння збору за паркову на території міста Луцька».

«На Замковій площі авто паркують безплатно. Так, аби перекрити дорогу між вулицями Замкова і Данила Братковського, необхідно 30 тисяч гривень для розробки проекту дорожнього руху в Старому місті», - розповів директор КП «АвтоПаркСервіс», член депутатської групи «Новий Луцьк» Тарас Бас.



Як зауважили депутати, подібну практику вже успішно ввели у Кам’янці-Подільському, і їм вдалося заробити за 8 місяців 3 мільйони гривень.

Це рішення депутати підтримали більшістю голосів і визначили комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс» уповноваженою організацією. Тепер вони зобов’язані здійснювати організацію та експлуатацію майданчиків для платного паркування транспортних засобів.

Також «АвтоПаркСервіс» має провести конкурс на визначення операторів та укладання договорів балансоутримання місць для паркування на території Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
опа Показати IP 29 Жовтня 2014 17:27
А я думаю, що крім "пробок" на прилеглих вулицях ці зміни нічого путнього не принесуть.
лучанин Показати IP 29 Жовтня 2014 17:30
Нехай зроблять спочатку дороги в старому мiстi !!! Перед тим як бабло косити, то належить потратити.
Володимир Показати IP 29 Жовтня 2014 19:09
Спочатку треба забрати звідти розсадник спекуляції та антисанітарії у вигляді ринку... збудувати там будиночки до 3 пов. та дійсно зробити історичну туристичну частину міста, а не цей цирк. От тоді повністю згідний на рахунок оплати за в'їзд, а в такому вигляді як зараз це робити не доцільно. Та й те КП "Автопарксервіс" розформувати... толку з нього ніякого. Доять в кишеньку тільки собі за паркову необлаштовану і пробки всюди.
Отакіпироги Показати IP 30 Жовтня 2014 10:46
Треба розвивати туристичну привабливість міста. Саме на це туристи і велдуться. Треба ще в місто в'їзд зробити платним, то від туристів відбою не буде...
Анжела Показати IP 19 Січня 2017 08:53
Взимку проїхати не можливо.сніг не чистять.до замку.тільки думають де ще можна гроші здерти
Ольга Показати IP 25 Червня 2019 13:58
Тeж за пeрeнeсeння старого ринку і за платність проізду і стоянок. Я проживаю в старому місті і часто доводиться чути від інозeмних туристів про бруд , пeрeвантажeність вулиць авто та про нeпривабливість ринку. Алe хіт-цe рeштки життєдіяльності тварин ранньою вeсною. Була свідком як один француз іншому звeртав увагу нe на мури нашого замку, а на нeзчислeнні купки г...на.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus