USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку хочуть штрафувати фірму, через яку погано працює «МАК»

29 Травня 2017 10:18
Штрафувати компанію, яка обслуговує систему GPS-моніторингу луцьких маршруток, пропонує автор електронної петиції.

Петицію щодо відповідальності фірми «Візор» за несправність системи «МАК» зареєстрували 29 травня у Луцьку.

«Підприємство надає відверто неякісні послуги. Система «МАК» працює так, як їй заманеться, щодня - перебої. Як наслідок - суцільні незручності для пасажирів, які користуються онлайн-сервісом зі смартфону чи ПК. Протягом останніх днів система не працювала взагалі. Фірма «Візор», яка обслуговує систему, отримує за це кошти і немалі. Це - кошти лучан, платників податків. Пропоную або розірвати угоду за неякісне надання послуги, штрафувати «Візор», або не платити за ті дні, коли були перебої», - зазначає автор петиції Пилип Дуля.

Підписи на підтримку петиції збиратимуть протягом 14 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
настя Показати IP 29 Травня 2017 10:42
а якжеж тепер без ВІЗОРА буде жити хімік міської ради миронюк
луцький Показати IP 29 Травня 2017 10:53
Гроші з місцевого бюджету, з наших податків, а вони так працюють? Гнати у шию і нового обрати, думаю бажаючі будуть, а не той "Візор" допотопний!!!
Степан Показати IP 29 Травня 2017 12:23
Це не просто так. Дуже зручно знятись з маршруту коли заманеться - ніякого контролю. Після того як МАК перестав працювати з 21год багато на рейс не виходять. Яковлєв вимагав щоб МАК працював і шкуру здирав з перевізників за те що зходили з маршруту
Степану до Степан Показати IP 29 Травня 2017 13:55
Потрібно для початку, щоб працювала система, а тоді вже говорити про водіїв! Для чого їм вмикати трекери, якщо нічого не працює?!
45 до Степан Показати IP 29 Травня 2017 23:47
яковлев шкуру здирав? ха-ха. він казав "у договорі з власниками маршрутів це не прописано, тому ми не можем повпливати"
Олександр Показати IP 29 Травня 2017 12:37
Давно пора. Дістав уже той Візор з його МАКом, це вже другий тиждень у травні коли МАК не працює. Два тижня з місяця! Це вже не кажучи про те, що постійно глючить на вихідні. За такий "сервіс" вони не те, що гроші отримувати не мають, а ще й доплачувати повинні. Не працює день більше півгодини - штраф у двократному розмірі абонплати за той день, тиждень - мінус половину місячної суми
Ігор Показати IP 30 Травня 2017 16:09
Не хочу нікого виправдовувати, але де є підтвердження про оплату супровіду даного сервісу? На сьогодні утримування штату підтримки програмного забезпечення та самого обладнання не є дешевим задоволенням. Тим більше, як уже казали власники маршрутів не зобов'язані слідкувати за станом трекеру. Виходячи з дат останніх новин на сайті, - похоже, що даний проект пустили на "самоплив". От, коли будуть явні докази хто і чому неправий (не було проплат, були проплати але виконавець порушує свою частину договору, проект живий чи ні і т. д.) - згіден і підпишу і поширю, а так - це просто слова.
Лучанин до Ігор Показати IP 30 Травня 2017 17:06
Щоб все було ясно для всіх, то варто запитати в міської ради і самого Візора чому не працює МАК! Щоб це були не "просто слова".
Степан Показати IP 30 Травня 2017 17:07
В попередніх статтях навпаки казали що перевізники за свої кошти купляють трекери, а саме дешеві китайські смартфони які їм продає візор... і їм надоїло постійно їх ремонтувати.. так де тут правда? І чому на сайті вроді маршрутки є, але вони не рухаються, рухаються одиниці коли навести на машину пише що останній раз інформація отримувалась кілька годин тому.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus