USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку хочуть створити три нові сквери

22 Березня 2016 16:56
Зелені зони по проспекту Волі, на вулицях Кравчука та Конякіна можуть отримати статус скверів під час найближчої сесії міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 22 березня.

Директор КП «Парки та сквери міста Луцька» Анатолій Трикуш розповів, що наразі у межах міста затверджено межі 16 скверів, три парки та один лугопарк.

Нагадаємо, що під час минулої сесії міськради обранці міської громади визначили межі трьох скверів (двох – по проспекту Волі та одного – по проспекту Соборності).

Нині у проекті рішення пропонують визначити межі трьох нових скверів. Так, по проспекту Волі, між будинками №10 та 12) – це територія поблизу будинків, яка виходить до каскаду фонтанів та будівлі архіву площею 0,5 гектара. Друга ділянка розташована на вулиці Кравчука поблизу ТЦ «Слон» та має площу 0,36 гектара.


Третій сквер – у районі вулиць Конякіна та Гордіюк поблизу нещодавно визначених меж парку, площею 0,81 гектара. Зі слів посадовця, були укладені тристоронні угоди між КП «Парки та сквери міста Луцька», Луцьким домобудівельним комбінатом та Творчою архітектурною майстернею Балан та Стельмащук на розробку концепції розвитку парку. Також здійснять геодезичну зйомку і при визначенні меж в натурі вирішили розпочати облагородження парку з боку вулиці Конякіна, розпочинаючи від цього скверу. До 1 квітня триває обговорення концепції скверу та парку. Пропонується, що сквер плавно переходитиме у дитячий садочок, який планують звести, а ДНЗ – у парк.


Члени комісії одностайно підтримали проект рішення щодо визначення меж скверів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петя Показати IP 22 Березня 2016 20:55
НЕ РУЙНУЙТЕ ПАРК НА СОРОКОВОМУі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
мешканка Показати IP 22 Березня 2016 22:13
Що за люди?! То недобудований чи то суд, чи що... стоїть вже сто років, то якась церква сектантів захапала собі там землю (ще питання ЯК?), то вже сквери, то багатоповерхівки. Йдіть собі іншою дорогою - ПАРК НЕ РУЙНУЙТЕ!
Анонім Показати IP 22 Березня 2016 22:15
був би цікавий репортаж... як це в парку на 40му під часні ХАТИЩІ віддають ділянки? під церкви не зрозумілого походження, яких там три, ТРИ! Як так??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus