USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку визначили межі скверів

25 Лютого 2016 14:30
Рішення про визначення меж трьох скверів на території міста ухвалили депутати Луцької міськради.

Про це йшлося під час четвертої сесії Луцької міської ради 24 лютого.

Відповідно до проекту рішення, зелені зони за адресами: проспект Волі (навпроти гімназії №4, площею 0,6 гектара), проспект Волі («Розарій», площею 0,22 гектара), та проспект Соборності (між будинками 37, 37а, 37б та Кафедральним собором Всіх Святих Землі Волинської, площею 1,1 гектара) набудуть статусу скверів з метою охорони та збереження зелених насаджень у місті та утримання їх у здоровому впорядкованому стані, створення та формування високодекоративних, стійких до несприятливих умов навколишнього природного середовища насаджень. Про це повідомив директор КП «Парки та сквери міста Луцька» Анатолій Трикуш. На етапі прийняття рішення фінансових витрат не передбачено, але згодом для скверів визначать балансоутримувачів.


Депутат Тарас Шляхтич поцікавився щодо частини ділянки по проспекту Соборності, що прилягає до вулиці Ветеранів. Він запитав посадовця, чому цю частину не включили у межі скверу. Анатолій Трикуш пояснив, що ділянка перебуває у приватній власності.

Депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучани Показати IP 25 Лютого 2016 16:33
На алеї роз , хтось відкусив будку для хліба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus