USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку – міжнародний фестиваль шкільної преси

6 Травня 2015 22:13
Х Міжнародний фестиваль шкільної преси «Яблунева гілка» розпочнеться у Луцьку вже завтра, 7 травня. Триватиме він чотири дні – до 10 травня включно. Про це інформують організатори.

Вони також зазначають, що фестиваль організовують насамперед для того, щоб сформувати нову журналістську еліту, заохотити молодь створювати вільний інформаційний простір, розвивати друковані та інтернет-видання Волині; додатково – консолідувати юнацьку пресу. Кожен учасник заходу матиме можливість репрезентувати власну літературну творчість, бачення мистецтва.

З досвіду фестивалів минулих років вато зазначити, що учасники встигають не тільки презентувати свої друковані видання, взяти інтерв’ю, побувати на цікавих екскурсіях, познайомитись із відомими людьми Волині, а й просто подружитись. Хороша справа завжди об’єднує, робить людей однодумцями.

За весь час проведення фестивалю, на Волині побували команди з Польщі (Варшава, Бартошице, Дембіце), Німеччини (Херфорд), Київської, Львівської, Тернопільської, Черкаської, Кіровоградської, Чернівецької, Донецької, Хмельницької, Запорізької, Рівненської, Івано-Франківської областей, Автономної республіки Крим та міст Тернополя, Запоріжжя, Києва, Черкас, Львова, Кузнецовська, Олександрії, Новосілки, Хмельницького, Бродів, Радивилова, Теребовлі, Нововолинська, Ковеля, Володимира-Волинського, Сімферополя, Чернівців.

Відбудеться захід на базі луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького, що по проспекту Волі, 25.

Для більш детальної інформації – контакти організаторів:

E-mail: [email protected]

тел./факс (0332)725179, тел. (0332)726242

- директор гімназії Олександр Андрійович Мишковець, мобільний телефон: 050 905 30 04;

- заступник директора з виховної роботи Тетяна Василівна Скіданова, моб:ільний телефон 050 663 55 12

Зазначимо, що «Яблунева гілка», починаючи з 2004-го року, проводиться з ініціативи Луцької міської ради, управління освіти Луцької міської ради, комунального закладу «Луцька гімназія №4 імені Модеста Левицького Луцької міської ради Волинської області» та газети «Луцький замок» за підтримки Волинської обласної державної адміністрації, Волинської обласної ради, управління освіти і науки Волинської державної адміністрації, Волинської організації Національної Спілки журналістів України, Інституту філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти на базі Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus