USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку на ДПЗ відкрили оновлений спортклуб «Стріла»

19 Листопада 2017 09:00
На відновлення спортивного клубу «Стріла» КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у мікрорайоні ЛПЗ з міського бюджету виділили 800 тисяч гривень. За ці кошти тут цьогоріч здійснили капітальний ремонт, а також поставили пандус, щоб заклад був доступний для людей з інвалідністю.

Презентація відновленого закладу відбулася під час спортивного фестивалю «Будь спортивним кожен раз- зі здоров’ям все гаразд» у суботу, 18 листопада, інформують на сайті Луцької міськради.

До оновленого спортивного приміщення на свято завітали заступник міського голови Костянтин Петрочук, радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту міської ради Олексій Веремійчик та директор КЗ «Спорт для всіх» Наталія Назарук. Також на святі побувала величезна кількість гостей-відвідувачів, вболівальників та поціновувачів здорового способу життя та активного дозвілля.

На початку присутніх привітав заступник міського голови Костянтин Петрочук. Він пригадав, що раніше під час дня депутата обранці громади бачили, що у стінах приміщення далеко не найкращі умови для занять спортом. Зараз тут зроблено капітальний ремонт, багато відвідувачів, серед яких чимало дітей. Він запевнив, що міська влада буде і надалі підтримувати розвиток закладів для фізичного виховання, аби маленькі лучани долучалися до занять фізичною культурою та зміцнювали своє здоров’я.

Радник міського голови Ігор Поліщук також пригадав, що раніше тут були погані умови для проведення спортивних занять. Та сьогодні, зайшовши до приміщення, він побачив зовсім інше.

«Після капітального ремонту тут створено прекрасні умови для занять спортом. Міська рада у своїй роботі за основу ставить фізичне виховання дітей та молоді, аби забрати дітей із вулиці, не допустити постійного перебування їх за комп’ютером, натомість виховувати в них любов до спорту. Здоров’я нації- це запорука її успіху. Це лише один із спортивних об’єктів профінансований міською радою цьогоріч. Ми підтримуємо проведення спортивних змагань, встановлюємо спортивний інвентар на дитячих майданчиках, зараз завершується ремонт футбольних полів у деяких мікрорайонах. Сподіваюся, що ремонт цього закладу - це лише перший крок до розвитку масового спорту», - наголосив Ігор Поліщук.

Потому прозвучав Гімн України, і фестиваль оголосили відкритим.

Директор КЗ «ЛМЦФЗН «Спорт для всіх» Наталія Назарук зазначила, що приміщення «Стріла» функціонує з 1986 року. Впродовж багатьох років у цей заклад ходило дуже багато мешканців мікрорайону ЛПЗ, де мали можливість всі категорії населення змістовно провести дозвілля. Сьогодні це найбільш насичене гуртками та секціями приміщення КЗ «Спорт для всіх». Для всіх категорій мешканців мікрорайону ЛПЗ запропоновано такі секції: шашки, шахмати, настільний теніс, карате «ОЯМА», спортивні танці, тхеквондо, уроки самооборони, оздоровча фізкультура, загально-фізична підготовка, дартс та інші. Наталія Назарук закликала усіх активно долучатися до занять спортом в оновленій «Стрілі».

Опісля відбулися показові виступи у виконанні танцювальних пар під керівництвом Дани Гетьман, виступи маленьких гімнасток, секції тхеквондо та карате. А на завершення - масова спортивна руханка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus