USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на проблемному перехресті зроблять кільцевий рух

28 Жовтня 2015 12:41
На перехресті вулиць Дубнівської та Глушець встановлять розмітку, що відбиває світло, а також змінять систему руху.

Із запитом щодо цього під час засідання 80-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 28 жовтня, виступив депутат Олександр Пиза.

З його слів, болючим об’єктом для лучан є перехрестя вулиць Дубнівської, Карпенка-Карого і Глушець.

«Це питання складне. І я неодноразово давав запити щодо можливості облаштування кільцевого руху на перехресті, бо на його території відбувається багато аварій», - зазначив обранець громади.

Він зауважив, що проблема ще й тому, що дорожня розмітка зі сторони вулиці Глушець не намальована фарбою, що відбиває світло.

«Окрім цього, прошу перевірити доцільність і правильність встановлення минулого тижня великого масивного металевого стовпа біля дороги.

Якщо раніше автомобілі у випадку ДТП виїжджали на бордюр, то тепер їх шлях пролягатиме прямісінько в стовп. Саме тому прошу нанести світловідбиваючу розмітку на перехресті. Можливо це збереже людське життя й не одне», - звернувся народний обранець до міського голови.

Луцькі депутати таку ініціативу підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Віктор Показати IP 28 Жовтня 2015 14:02
Ще б так само зробити на перехресті Карпенка Карого та Задворецької.
vodiy Показати IP 28 Жовтня 2015 15:43
Ну бігборд там точно лишній!Кожен день там їзджу,ну такого вже (корупційного) безпридела я ше не бачив!!!!!!!!Там навіть бетонну площадку не зробили,як це вимагае технологія.Дай добрий ураган,буде(пункт призначення по Волинськи)¡¡¡¡
124 Показати IP 28 Жовтня 2015 22:49
зріжте ношльопку на рівненській навпроти сто!!!!
Водило Показати IP 29 Жовтня 2015 19:40
Ідея розвязати проблему зміною системи руху дійсно дещо покращить ситуацію, наприклад з Глушця тільки поворот на Рованці, хто хоче їхати в іншому напрямку піднімається вгору на Дубенську по Авторемонтній. Розвязка кільцем проблему вирішить наполовину, по ситуації напрошуються Тунель і Шляхопроводи, транспортні потоки необхідно розділити: К. Карого - Рованці по тунелю; Київський майдан - Дубно по шляхопроводу з відповідними розвязками на перпендикулярний напрямок. Гарне домашнє завдання для Укропівців, все вміють і знають як за місяць моста капітально відремонтувати, ім з Дубенськими тунелями-шляхопроводами і карти в руки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus