USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку намагалися вкрасти Lexus, – ЗМІ

24 Травня 2019 18:09
У ніч на 24 травня намагалися вкрасти автомобіль. Завершити справу зловмисникам не вдалося.

Про це пише ВолиньPost з посиланням на власні джерела.

Згідно з їхньою інформацією, автомобіль, ймовірно, належить начальнику управління патрульної поліції у Волинській області Олександру Вовченку. Хоча той інформацію спростовує.

Відомо, що зловмисники намагалися вкрасти автівку Lexus GX 470, але не змогли це зробити, оскільки спрацював іммобілайзер (пристрій, який після встановлення на автомобіль блокує його хід при спробах викрадення). Автомобіль відтягли на декілька метрів, але кинули у дворі на вулиці Липинського.

Декілька незалежних один від одного джерел переконують, що автомобілем Lexus їздить Олександр Вовченко. Переконують також, що головний патрульний області був на місці події.

Натомість у прес-службі патрульної поліції запевняють, що такого інциденту не було, а сам Олександр Вовченко назвав цю інформацію фейком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дід Ведун Показати IP 25 Травня 2019 10:10
Волинь Пост свою публікацію видалив !!! але Лексус у Вовченка таки є !!!! не задлекларований "двійник"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus