USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку назвали туристичні «фішки»

17 Травня 2017 12:50
Креативна набережна, луцький шрифт, фестивалі та екскурсії: перелік соціальних проектів туристичного спрямування затвердили під час засідання виконкому Луцької міської ради 17 травня.

Начальник управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська повідомила, що серед переможців конкурсу – проект створення світло-тіньової карти Луцька, проект «Креативна набережна», щодо розміщення якої наразі не ухвалили остаточного рішення. Також планують розробити луцький шрифт, що повинен стати ще одним брендом міста та буде у вільному доступі в інтернеті.

Серед інших переможців - театралізована екскурсія «Романтика і містика Лучеська», серія відеороликів «Імена Луцька — цікава історія», таблиця «Тут був Я», фестиваль «Стародавній Лучеськ», фестиваль документального кіно «LAMPA.DOC», «Велоінфраструктура — ключ до розвитку туризму». З міського бюджету на виконання усіх проектів виділяють 96,96 тисячі гривень.

Член виконкому Ігор Алєксєєв зауважив, що згадані проекти не можна назвати «фішкою» міста, а проекти повинні були б допомагати міській владі формувати концепцію міста та реалізовувати її.

Катерина Теліпська зазначила, що для міста з населенням 218 тисяч потрібно вкласти мільйон гривень у промоцію міста, не враховуючи інфраструктури. З її слів, попитом у місті користується продаж питних медів під час ярмарків, але є представники громадськості, які нарікають на цю торгівлю, оскільки продукція не сертифікована.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук закликав посадовця працювати над тим, аби залучати туристів у місто на декілька днів, щоб ті залишали у Луцьку гроші, користуючись послугами готелів та інших закладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus