USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку не можуть навести лад з торгівлею самогоном

1 Грудня 2016 09:31
Оковиту продають на території ринку по проспекту Відродження – попри звернення мешканців, досі вирішити проблему правоохоронцям не вдається.

Про це йшлося під час 15-ї сесії Луцької міськради 30 листопада.

У запиті до начальника Луцького відділу Нацполіції депутат Микола Федік повідомив про скарги лучан щодо продажу та розповсюдження самогону на ринку по проспекту Відродження. Скаржники повідомляють, що на їхні неодноразові зауваження та оприлюднення точок продажу самогону на певний період часу торгівля сурогатом припинялася, однак через деякий час знову відновлювалася. Зі слів заявників, самогон продають у одному з барів, який розміщений відразу за точкою продажу квітів поруч з відділенням «ПриватБанку». Як повідомляли лучани, на ринку є й інші точки, де розповсюджують оковиту. Зважаючи на ці факти, депутат просив керівника відділу Національної поліції вирішити цю проблему.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Робітник заводу Показати IP 1 Грудня 2016 09:40
Якщо рядом є відділення ПриватБанку , значить точка їхня ... А мером міста хто , бувший керівник Волинського ГРУ ПриватБанка ! " Логічно " , далі нікуди ...
С2Н5ОН Показати IP 1 Грудня 2016 09:53
Так ще горілка в магазинах по старій ціні,а що буде далі...
твереза думка Показати IP 1 Грудня 2016 10:03
Так, треба знищити ЗЕЛЕНОГО ЗМІЯ. негайно всім підрозділам приступити до знищення. Дозволяємо всі методи фізичного знищення до краплі. ;)))
тверезий Показати IP 1 Грудня 2016 11:09
Тільки повний ід*от на голову може боротися з самогоноварінням. Його требв узаконити і не смішити людей як і проституцію. Це було є і буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus