USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Для викриття зловживань на ЛПЕ створять комісію

17 Грудня 2015 15:42
Створити тимчасову контрольну комісію міськради з вивчення проблем діяльності КП «Луцьке підприємство електротранспорту» пропонують у міськраді.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту 17 грудня.

Член комісії Ігор Поліщук повідомив, що 9 грудня до фракції УКРОП у Луцькій міській раді звернулися працівники ЛПЕ (загалом під зверненням підписи 61 працівника) з проханням створити комісію щодо вивчення проблем діяльності цього комунального підприємства. Вже після дня депутата, коли обранці міської громади оглянули підприємство, він декілька разів спілкувався з працівниками. У голови страйкового комітету є своє бачення виходу ЛПЕ з кризи, свої напрацювання, зауваження та пропозиції, які зможе розглянути комісія та згодом підготувати у вигляді проекту рішення.

Окрім цього, зараз розслідується справа з приводу різноманітних зловживань на підприємстві, працівників викликають для свідчень. Ці зловживання також можуть стати предметом дослідження комісії. Головою тимчасової контрольної комісії пропонують обрати Ігоря Поліщука, а до складу комісії ввести по одному представнику кожної політичної сили міськради.

Голова комісії Микола Федік пропонував підтримати проект рішення, адже наразі міська влада лише переконує, начебто менеджмент підприємства ефективний, а проблема існує лише через те, що держава не здійснює погашення коштів на пільговий проїзд. Насправді, з його слів, це лише «верхівка айсбергу».

Члени комісії підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Тарас Чурило Показати IP 17 Грудня 2015 16:11
Думаю стануть відомі цікаві факти
Анонім Показати IP 17 Грудня 2015 18:17
ПІД романюком ЗАШАТАЛОСЬ КРІСЛО...
Реаліст Показати IP 17 Грудня 2015 20:06
Непоганий початок,а тем немало-ЛПЕ.*Луцьктепло*,ринкиVS*Обл*апх*спілка*,*реформатори* в міській освіті та медицині,та ще багато -чого,(про що добре відомо більшості свідомих лучан,наділених дивовижним даром терпіння і прощення ,але межа є в усьому)-успіху Вам,надіємось,що не буде *з великої хмари -малого дощу(не забувайте-скоро вибори),потрібно буде-допоможемо,кличте...
песиміст Показати IP 18 Грудня 2015 08:29
Схоже на те, що Палиця хоче підімяти під себе всі найбільші комунальні підприємства

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus