USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку – низка вулиць без світла через аварію на лінії. Оновлено

28 Січня 2018 09:38
Про відсутність елетроенергії у Луцьку, зокрема на центральних вулицях та проспектах, Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

З їхніх слів, орієнтовно з 7.40 ранку немає електропостачання на вулицях Словацького, Лесі Українки та проспекті Волі.

Тим часом, на гарячій лінії Волиньобленерго повідомили, що відключення спричинене аварією на лінії.

"Аварійне пошкодження на лінії спричинило велику кількість вимкнень електромереж у Луцьку та Любомльському районі. Спеціалісти працюють над їхніми усуненням. Орієнтовний термін відновлення електропостачання - до 11 години 28 січня", - повідомили у Волиньобленерго.

Також у Волиньобленерго поінформували, що через аварію пошкоджено електромережі й у окремих населених пунктах Луцького району. Відновити електропостачання там пообіцяли до 13 години 28 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 28 Січня 2018 10:22
"Аварійне пошкодження на лінії спричинило велику кількість вимкнень електромереж у Луцьку та Любомльському районі"(С) - а Любомльський район підключений в розетку на пр.Волі чи на Словацького? Де зв'язок?!! Дякую за черговий анекдот.
ОП до Лучанин Показати IP 28 Січня 2018 12:04
може це тому що той і той район мають однаковий час вирішення проблеми? І повідомлення тому одне. Вдумайтесь. Луцьк не один в області.
Лучанка до Лучанин Показати IP 28 Січня 2018 13:06
ВОЛИНЬобленерго обслуговує ВСЮ Волинську область, значить там теж була аварія. І луцький район , пишуть же ж . І Де анекдот?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus